Huvila, Seafront

Seafront Villa maaterassilla. Terassilla on tuoleja, pöytä, riippumatto ja aurinkotuoleja. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Muutama askelma kylpyhuoneen ja makuutilan välillä.

Huonekoko: Noin 66 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Water Villa

Water Villa, joka on rakennettu paalujen päälle veden yllä. Ulkotilasta portaat suoraan mereen. Puuterassi, jossa on tuoleja, pöytä ja aurinkotuolit. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 66 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yhden huoneen huvila

Yhden huoneen huvila maaterassilla. Terassilla on tuoleja, pöytä, riippumatto ja aurinkotuoleja. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 57 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.