Tamaris

apollo mondo local

  • Huoneistoja jopa 6 hengelle
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Rantakadun vieressä

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Tervetuloa hotelli Tamarikseen - yhteen Makarskan Rivieran suosikkihotelliin. Tamaris sijaitsee aivan Tučepin kävelykadun varrella ja tarjoaa huoneistoja, jopa kuudelle hengelle. Huoneistot ovat tilavia ja sopivat niille, jotka ovat omatoimilomalla. Hotelli on myös lähellä Tučepin iltamenoja. Hotellissa on korkea asiakastyytyväisyys ja paikallinen vivahde – näin olleen hotelli on osa Apollo Mondo Local-valikoimaamme.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita liikuntaesteisille 1-4 hengelle. Superior-kaksioita 2-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle/2-6 hengelle. Superior-kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Siisteystaso huippuluokkaa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 257 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteinen huoneistohotelli Tamaris sijaitsee hiljaisella paikalla Tucepin laitamilla rantakadulla, jonka varrella on paljon kahviloita ja ravintoloita. Hotellin allasalueella on pieni allas, jossa on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeitä on mahdollisuus vuokrata maksua vastaan. Pulahda uimaan hotellin edustalla olevalla pyörökivirannalla, jossa aurinkotuoleja, -varjoja ja vesiurheilulajeja lisämaksusta.

Hotellissa on à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lounasta ja iltaisin kroatialaista ruokaa. Ravintolossa on sekä sisä- että ulkotila. Vastaanotossa on maksuton internetnurkkaus ja wifi. Hotelli Tamaris tarjoaa hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Maksuton sauna ja pieni kuntosali. Hotellissa mahdollisuus vaihtaa valuuttaa. Lastensänky ja rattaa saatavilla (varauksella varma saatavuus). Hotellissa on myös uusi osa, missä on huoneita sekä huoneistoja. Läheisten hotellien allasalueen musiikki voidaan kokea häiritsevänä. Rajoitettua liikennettä.

Lue lisää Apollo Mondo Local-hotelleistamme.

Ateriat

Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta. Huoneet: Aamiaispöytä.

Apollo Mondo Local
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi