Bluesun Neptun

Bluesun Neptun on viihtyisä All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee rannalla Tucepin ulkopuolella. Täältä löytyy viihtyisä allasalue sekä tekemistä kaiken ikäisille vieraille. Rannalla on rantapromenadi, jota reunustavat kauniit mäntypuut.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Kahden hengen huone, garden wing 1-2 hengelle. Perhehuone 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilava huoneisto, viihtyisä uima-allasalue, uimarannan läheisyys. Rantakadun rauhallisuus. Myös h...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 544 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bluesun Neptunissa on viihtyisä ja tilava allasalue. Allas, jossa erillisen osio lapsille ja pieni vesiliukumäki. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin aurinkoterassilla. Pyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari.

Buffetravintola Neptunissa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Aulassa maksuton wifi.

Maksuton, pieni kuntosali. Maksuton pöytätennis ja tenniskenttä. Aktiviteetteja kaiken ikäisille. Viihdettä. Leikkipaikka ja hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-11 vuotiaille. Nuorten kerho 12-16 vuotiaille. Suuri hotellialue, jossa puutarha ja useita eri rakennuksia. Allasalueen musiikki voidaan kokea häiritsevänä. Vain päärakennuksessa on hissi.

Ateriat

Sisältyy:

  • Yksinkertainen All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä pääravintolassa, klo 7.00-10.00.
  • Mannermainen aamiainen pääravintolassa, klo 10.00-11.00.
  • Lounaspöytä pääravintolassa, klo 12.00-14.00.
  • Illallispöytä pääravintolassa, klo 19.00-21.00.
  • Snacksejä hotellin baareista, klo 15.00-17.00 ja 23.00-24.00.
  • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 15.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Tucepi

Flora

Tervetuloa pidettyyn huoneistohotelli Floraan, joka sijaitsee lähellä Tucepin pikkukivirantaa Makarskan Rivieralla. Hotellin rauhallinen tunnelma ja erinomainen sijainti on tehnyt hotellista erittäin pidetyn aikuisten matkustajien keskuudessa. Hotellilta on mahdollista vuokrata pyöriä, jolloin voit lähteä helposti tutkimaan Makarskan rivieran pikkurantoja.

Tamaris

Tervetuloa hotelli Tamarikseen - yhteen Makarskan Rivieran suosikkihotelliin. Tamaris sijaitsee aivan Tučepin kävelykadun varrella, josta löytyy useita hyviä ravintoloita. Omistajaperhe toivottaa kaikki vieraat tervetulleeksi ja tästä syystä hotelli onkin osa Apollo Mondo Local -valikoimaamme.

Villa Marija

Villa Marija on pieni hotelli, joka sijaitsee lähellä Tucepin satamaa. Vietä rantaelämää pikkukivirannalla, nauti auringosta kattoterassilla tai solmi vaelluskenkäsi ja lähde patikoimaan Biokovon vuorelle. Kesällä Tucepissa on myös monia konsertteja ja festivaaleja.

Villa Mare

Villa Maressa vietät unohtumattoman loman upeiden Biokovovuorten siintäessä taustalla ja Adrianmeren kimaltaessa edustalla. Nauti rennoista lomapäivistä rannalla ja nautiskele parvekkeella illan tullen. Tervetuloa!

Bluesun Alga

Hotelli Bluesun Alga sijaitsee hyvällä paikalla Tučepin rantakadun varrella. Täällä vietät lomaa rennossa tunnelmassa. Hotellilla on mukava allasalue, monipuoliset palvelut sekä järjestettyä päivä- ja iltaohjelmaa. Lomasykettä voit nostaa hotellin kuntosalilla.