Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan normaalilla vuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 18-21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, garden wing

Kahden hengen huone, garden wing, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat sivurakennuksissa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan normaalilla vuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 18-21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa. Kaikki perhehuoneet koostuvat kahdesta erillisestä makuuhuoneesta. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin huoneessa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan normaalilla vuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 36-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.