Bluesun Alga

  • Rantakadulla
  • Osta puolihoito, täysihoito tai All Inclusive
  • Hiljattain remontoitu
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Bluesun Alga sijaitsee hyvällä paikalla Tučepin rantakadun varrella. Täällä vietät lomaa rennossa tunnelmassa. Hotellilla on mukava allasalue, monipuoliset palvelut sekä järjestettyä päivä- ja iltaohjelmaa. Lomasykettä voit nostaa hotellin kuntosalilla.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle tai 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen ja siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 556 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hiljattain remontoitu Bluesun Alga on suuri ja hieno hotelli hyvällä sijainnilla rantapromenadin vieressä. Allasalueella on merivesiallas, lastenallas ja kahluuallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allasbaari. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Buffetravintola tarjoilee aamiaista ja illallista. Lähellä rantaa sijaitsee Kastelet a la carte-ravintola, joka tarjoilee italialaisia sekä dalmatialaisia annoksia (avoinna korkeasesonkina). Jäätelökahvila Hygge Beach Bar, joka tarjoilee kylmiä ja kuumia juomia. Useita baareja. Päivä- ja iltaohjelmaa.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellialueella. Maksuton kuntosali ja sauna. Sisäallas ja jacuzzi. Hotellin oma lastenkerho englannin- ja saksankielisellä ohjauksella. Kauneuskeskus. Kauppa. Kävelyetäisyydellä urheilukeskus. Huomioithan, että hotellialue on suuri ja palveluiden välillä on kävelymatkaa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiainen ja illallinen, ei juomia), täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen, ei juomia) tai All Inclusive lisämaksusta.

Aikuisten ostaessa puoli- tai täysihoidon 2-11 vuotiaat syövät ilmaiseksi.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiainen, klo 7.00-10.00, buffetravintolassa.
  • Lounas, klo 12.00-14.00, buffetravintolassa.
  • Illallinen, klo 19.00-21.00, buffetravintolassa.
  • Snacksejä, klo 16.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallisia juomia/olutta, viiniä hotellin All Inclusive-loungessa, klo 10.00-23.00.
  • Päivä- ja ilta-aktiviteetteja
  • Useita urheiluaktiviteetteja

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.