Kokemuksia Bluesun Alga -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,6 10:stä Perustuu 106 arvioon
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,1 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
7,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisti / Siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


3 10:stä

+
Allas-alue.
-
Huoneissa ei ollut tarvittavaa säilytystilaa, ruoka oli todella huonoa, asiakaspalvelu aivan surkeaa, huoneiden avaimet ei toiminut, lasten leikkitilat oli suljettuna, kylpyhuoneessa haisi home todella voimakkaasti,

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


8 10:stä

+
Sijainti meren rannalla oli loistava.
-
Allasalue oli pieni. Onneksi hotelli ei ollut läheskään täynnä.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


7 10:stä

+
Runsas ja monipuolinen aamiainen. Tosi ystävällinen ja palveleva siivoushenkilökunta.
-
Motsvarar inte ett 4-stjärnigt hotell.Personalen inte trevlig och inte alls servicevillig.(förutom städpersonalen) Ingen möjlighet att ex värma vatten eller mat.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


9 10:stä

+
Siisti huone. Rauhallinen huone ja hotelli Iso allasalue ja aurinkotuoleja hyvin saatavilla.
-
Käytävillä voimakas pesuaineen tuoksu. Kokolattiamattojen pesuun ???

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


9 10:stä

+
Kaikki oli tosi hyvin👍
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


8 10:stä

+
Isot tilat oli hyvät aulassa. Merelle oli hyvät näkymät.
-
Kylpyhuoneessa laattojen saumat oli mustaneet. Vaatekaapissa oli tunkkainen haju.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


10 10:stä

+
Yleinen siisteys ja sijainti sekä ystävällinen palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bluesun Alga -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

632 arvostelua
Erinomainen
 
159
Erittäin hyvä
 
271
Hyvä
 
130
Ei kovin hyvä
 
44
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

26.4.2022

Kirjoittanut Hetupe

Kevätloma

Olimme huhtikuun alussa perhelomalla Tucepissa ja majoituimme Bluesun Hotel Algassa. Hotelli oli ollut vasta viikon auki eikä sesonki ollut vielä alkanut, joten hotellissa oli todella, todella rauhallista. Vain hotellin aulabaari ja pääravintola olivat avoinna eikä järjestettyä ohjelmaa vielä ollut. Rannalla on todella paljon ravintoloita ja kojuja, mutta ne olivat vielä kaikki kiinni. Meitä nämä seikat eivät häirinneet, vaan nautimme rauhasta, mutta jos kaipaa enemmän menoa ja meininkiä ja ihmisvilinää, kannattaa loma ajoittaa muuhun ajankohtaan. Hotelli on todella siisti ja sisätilat on remontoidut. Hotellin sijainti on loistava, aivan rannalla. Pihalla on uima-allasalue (altaat eivät ole lämmitettyjä) ja kesäaikaan altaan vieressä on allasbaari. Hotellissa on myös sisäallas, jonka vesi on mukavan lämmintä, sekä sauna. Kuntosali löytyy myös, mutta sitä emme testanneet. Meillä oli all inclusive ("light"), eli hintaan kuului aamiainen, lounas, välipala ja illallinen sekä juomat (hanalimut, kahvi, olut, punaviini, valkoviini). Ainakin näin aikaisin keväällä se kannattaa ehdottomasti ottaa, koska lähialueella on kaikki tosiaan vielä kiinni. Erityisesti salaattipöytä oli hyvä ja kattava. Lämmintä ruokaa oli muutama vaihtoehto ja joka päivä myös pizzaa ja ranskalaisia ja jälkiruoaksi jäätelöä ja muutama erilainen kakku. Iltapäivän välipala on leipää, leikkelettä, juustoa, kahvia, kakkua, jäätelöä. Aina löytyi kaikille mieluista syötävää. Henkilökunta oli oikein ystävällistä ja osaavaa. Keli huhtikuun alussa oli yllättävän lämmin eikä ollenkaan sitä, mitä säätiedotusten perusteella oletimme. Eli vaikka säätiedotus sanoo +14, kannattaa kesämekko ja aurinkorasva napata mukaan reissuun :) Hotellin edestä jos lähtee kävelemään rantaa pitkin oikealle, pääsee todella kaunista metsäpolkua pitkin Makarskaan asti. Matka on noin 5km. Biokovon vuoristossa menee patikkapolkuja ja maisemat ovat mahtavat. Huomioitavaa kuitenkin on, että kulku on paikoin todella haastavaa ja kaikki reitit oli merkitty samanlaisilla merkeillä maastoon, joten kartta täytyy olla myös matkassa, ettei eksy omalta polulta. Huhtikuun alussa jo tuntui paikin liian kuumalta, joten mikäli lähdet kesällä patikkaretkelle, lähde aikaisin ja varaa paljon vettä mukaan. Meillä kesti noin 7h kiertää 16km lenkki. Yhteenvetona: siisti, toimiva hotelli, suosittelen all inclusivea ja alue on todella näkemisen ja käymisen arvoinen, niin kaunista!

 
11.9.2019

Kirjoittanut matkalainen123 Jyväskylä, Suomi

Ihana loma hotelli Bluesun Algassa

Olimme viikon Tucepissa hotelli Algassa.Tosi hyvä hotelli.Ruoka oli erinomaista.Henkilökunta ystävällistä.Joka ilta oli ohjelmaa.Lyhyt matka meren rantaan.Huoneet siivottiin päivittäin.Huoneet siistit.Rantakatu oli idyllinen pienine kojuineen ja ravintoloineen.Ja mikä parasta.Sai rauhassa nukkua hyvissä sängyissä.Paikka oli todella siisti ja rauhallinen.Suosittelen.

 
12.4.2016

Kirjoittanut 805katinkah

Kahden nuoren majapaikka

Ystävällinen henkilökunta, monipuolinen ruoka ja tyylikkäät huoneet. Lisäksi hotellin kohtuuhintaiset retket auttavat autotonta matkustajaa. Ranta todella lähellä mutta sesonkiajan ulkopuolella rantakadulla ei mitään elämää.

 
5.9.2014

Kirjoittanut tuija f helsinki

Hyvällä paikalla!

Todella hyvällä paikalla - ranta on kapean kadun toisella puolella. Melkein sama, minkä huoneen ottaa, eihän siellä muuta kuin nukuta. Jos pystyy, niin ota huone, josta on näkymä altaalle, koska siellä on usein iltatilaisuuksia, joita on kiva omalta parvekkeelta seurata! Ruoka OK, palvelu OK, siistiä. Se riittää lomalle. Tee retkiä vaikka Dubrovnikiin tai Mostariin. Upeita maisemia ja edullisia ostoksia! Makarskan (taksimatka alle 10 min.) simpukkamuseo kiinnosti meitä sukeltajina.

 
2.4.2024

Kirjoittanut Lesiliato

NO PARKING.

Location : albergone in stile convegni, piscina TROPPO ma TROPPO PICCOLA per centinaia di persone, PARCHEGGIO INESISTENTE e a pagamento. Servizi: pulizia buona, colazione Continentale di ottima qualità. Conto: appena sopra la sufficienza ma giustificato. Tucepi: ottimo posto di vacanza familiare e ben posizionata.