Laurentum

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Laurentum on pieni hotellihelmi loistavalla paikalla rantakadun varrella Tucepin sydämessä. Hotellilta voit katsella pienvenesatamaan, pyörökivirannalle ja Biokovovuorille. Hotelli on vehreä keidas, jossa on allasalue ja viihtyisä terassi.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior -huoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 100 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Laurentumilla on pieni, palmujen reunustama allasalue. Altaan ympärillä on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomat allaspyyhkeet. Hotellilla on à la carte-ravintola sekä bistro, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, kuten pitsaa, pastaa, risottoa ja salaattia iltaisin. Baari.

Maksuton sauna. Pieni kuntosali, jossa muutama laite. Maksuton internetnurkkaus ja wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikenteen ja läheisten baarien/ravintoloiden äänet saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.