Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, josta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Osassa ylimmän kerroksen huoneista on viistokatto. Osassa näistä huoneista näkymä parvekkeelta voi peittyä osittain parvekekaiteen takia.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Superior -huone

Superior -huoneita parivuoteella ja lisävuodemahdollisuudella. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Amme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Osassa ylimmän kerroksen huoneista on viistokatto. Osassa näistä huoneista näkymä parvekkeelta voi peittyä osittain parvekekaiteen takia.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Osassa ylimmän kerroksen huoneista on viistokatto. Osassa näistä huoneista näkymä parvekkeelta voi peittyä osittain parvekekaiteen takia.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.