Kokemuksia Palmyra -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 205 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Nelli,
Seinäjoki

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-05


9 10:stä

Janne,
Turku

+
+Hyvä sijainti muutama kymmenen metriä pääkadusta poispäin ja tämän ansiosta todella rauhallinen +Mahdollisuus olla hotellin omalla rannalla +Erittäin viihtyisä allasalue jossa hyvät aurinkotuolit +Erittäin mukava ja palvelualtis henkilökunta +Kreikan mittapuulla hyvä wifi-yhteys +Hyvä sänky
-
-Huoneissa olisi hyvä olla hiustenkuivain

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


9 10:stä

Riikka,
Helsinki

+
Superystävällinen henklökunta :) Sijainti kylään ja kauppoihin nähden.
-
Rantaan olisi kiva olla näkymä :)

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


9 10:stä

Niina,
Varkaus

+
Henkilökunta on ehdottomasti hotellin paras puoli. Ja muutenkin viihtyisä ja sopivasti pääkadulta syrjässä.
-
Aamupalaan vaihtelua ja ehkä sais kestää 10:30 asti.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


9 10:stä

Marianna,
Lokalahti

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-20


7 10:stä

Mari,
Kimonkylä

+
Siisti ja viehättävä pieni hotelli. Ystävällinen ja mukava henkilökunta, hyvä palvelu altaalle ja rannalle.
-
Olimme perhelomalla lasten kanssa. Huoneemme 214 ja 211 sijaitsi suoraan baarin yläpuolella. Hotellissa sattui olemaan juhliva brittiryhmä, joka viihtyi joka ilta baarissa. Kaikki meteli kaikui huoneisiimme käytävän kautta, valvoimme sen takia noin yhteen asti melkein joka yö, koko perhe. Puhuimme asiasta henkilökunnalle melkein joka päivä, mies kävi kahtena yönä 12-1 aikoihin pyytämässä pienempää ääntä sekä henkilökumnalta että ryhmältä. Henkilökunta tietää että äänet kuuluvat ko huoneisiin, he sanoivat että he ymmärtää ja tietää, mutta eivät voi kieltää ihmisiä puhumasta. (Normaali juttelu ei kyllä kuulu eikä haittaa). Ratkaisuehdotuksia ei saatu, asia kuitattiin joka kerta samalla kommentilla. Ymmärrämme että juhlivat vieraat tuovat hotellille rahaa, ja että jokainen viettää lomansa niinkuin haluaa. Muita ihmisiä voisi kyllä kunnioittaa ja juhlia ravintolassa. Lähinnä toivoisin että baarin yläpuolelle ei sijoitettaisi perheitä /lapsia, nukkumisesta ei tule kertakaikkiaan mitään. Juttelin asiasta yhtenä päivänä myös Noonan kanssa, hänelle tiedoksi että homma jatkui koko viikon. Muuten tykättiin!

Vahvistettu asiakas: 2018-07-02


8 10:stä

Pekka,
Parola

+
rauhallinen, hyvä palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


9 10:stä

Niina,
Varkaus

+
""
-
"Erikokoisista huoneista sivulle tieto. Kuvissa oli ihan eri huone, minkä me sit saimme. Kaksi naista (kaverusta) ei millään meinannu mshtua välillä vaatteineen ja kamoineen :)"

Vahvistettu asiakas: 2018-05-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Palmyra -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

234 arvostelua
Erinomainen
 
172
Erittäin hyvä
 
50
Hyvä
 
9
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

9.10.2019

Kirjoittanut Finlandii

Täyden kympin hotelli

Ihana pieni hotelli. Hyvä sijainti, rannalla ja kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Siistiä ja puhdasta. Pieni keittiö huoneessa, kahvinkeitin ja vedenkeitin plussaa. Allasalue ihana. Mahtavat näkymät vuorille ja merelle. Hotellilla on oma pieni ranta aurinkotuoleineen. Henkilökunta on ystävällinen, henkilökohtainen palvelu. Tänne tulisin uudelleen. Suosittelen!

 
15.7.2018

Kirjoittanut 662hannua Khlong Muang, Thaimaa

Perushyvä pieni hotelli

Nuoren omistajaparin pyörittämä pieni viihtyisä hotelli, jossa ystävällinen ja miellyttävän kodikas palvelu, johtuen siitä että pariskunnasta aina ainakin toinen oli paikalla ja tarjoilija Marco hoiti tarjoilun jouhevasti, vaikka olikin vähän jäykähkö mutta tunnollinen asiakaspalvelija. Aamiainen niukka, mutta riittävä päivällä pikkuannokset sopivan kokoisia ja joka päivä jokin annos tarjouksessa. Oma pieni rantakaistale ihan mukava majoittujille ilmaisine aurinkotuoleineen ja pöytineen. Uima-altaan laidassa iso nurmikenttä ja uusia aurinkotuoleje tuli rikkoutuneiden tilalle. Meidän huoneemme oli pieni, ja ainut meteli joka kuului tuli ulkoseinällä olevasta ilmastointikoneesta, ärsyttävä yöllä. Toiseen kaappiin olisi kaivannu säilytyshyllyjä. Sängyt ja tyynyt tosi hyviä, samoin siivous toimi hyvin. Myös hotellin sijainti oli hyvä, ei ihan kylän keskustassa vaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rauhallinen sivukatu. Olimme tyytyväisiä hotelliin, suosittelen.

 
24.7.2016

Kirjoittanut PaiviJT Helsinki, Suomi

Ihana pikku hotelli :)

Hotellin sijainti todella hyvä: ranta ja keskuskatu ihan nurkan takana. Hotellin henkilökunta aivan mahtavia ja ottivat asiakkaan yksilönä vastaan erittäin lämminhenkisesti. Siivousjälki huippusiistiä. Ravintolan/baarin menu oli kattava ja ruoka nam nam sekä isot annokset :) Suosittelemme pariskuntana todella lämpimästi. Hinta-laatusuhde täysi 10.

 
15.9.2015

Kirjoittanut 233eiram Riihimäki

Palmyraan on aina kiva palata

Palmyran allasalueella oli tehty muutoksia ja hyvään suuntaan. Mukavat lekottelutuolit ja kaikki siistiä ja tyylikästä. Ainoa miinus suihkutila/vc allasalueen vieressä. Huoneet siistit ja jotain muutoksia niissäkin, esim. uudet televisiot. Yksiöt ovat aika pieniä ja astiakaapia kaipaisi tai edes jotain hyllyä tiskialtaan yläpuolelle. Tunnelma oli edelleen hyvin miellyttävä. Palmyran koko henkilökunta ihanan iloista ja ystävällistä.

 
15.7.2015

Kirjoittanut MKJokela Lohja, Suomi

Ystävällinen henkilökunta

Hinta-laatu-suhteeltaan erittäin hyvä hotelli. Sijaitsee lähellä rantaa sekä lähellä kaupungin pääkatua. Kävelymatkan päässä on myös saaren vesiputoukset. Koko henkilökunta oli erittäin ystävällista ja suurin osa puhui hyvää englantia. Huoneemme ilmastointilaite meni rikki, mutta asia korjattiin kahdessa päivässä (ensin kävivät korjaajat toteamassa, että koko kone rikki, ja seuraavana päivänä tulivat uuden koneen kanssa). Aamiainen oli koko viikon sama, mutta kukapa kotonaankaan ostaa montaa eri juustoa ja makkaraa aamiaiselle...? Wifi toimi yleisissä tiloissa. Ilmastointi ja safetybox lisämaksullisia.