Kokemuksia Palmyra -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 70 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Janne,
Turku

+
+Hyvä sijainti muutama kymmenen metriä pääkadusta poispäin ja tämän ansiosta todella rauhallinen +Mahdollisuus olla hotellin omalla rannalla +Erittäin viihtyisä allasalue jossa hyvät aurinkotuolit +Erittäin mukava ja palvelualtis henkilökunta +Kreikan mittapuulla hyvä wifi-yhteys +Hyvä sänky
-
-Huoneissa olisi hyvä olla hiustenkuivain

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


9 10:stä

Riikka,
Helsinki

+
Superystävällinen henklökunta :) Sijainti kylään ja kauppoihin nähden.
-
Rantaan olisi kiva olla näkymä :)

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


9 10:stä

Niina,
Varkaus

+
Henkilökunta on ehdottomasti hotellin paras puoli. Ja muutenkin viihtyisä ja sopivasti pääkadulta syrjässä.
-
Aamupalaan vaihtelua ja ehkä sais kestää 10:30 asti.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


8 10:stä

Repe,
Kotka

+
rauhallinen, hyvä palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


9 10:stä

Niina,
Varkaus

+
-
Erikokoisista huoneista sivulle tieto. Kuvissa oli ihan eri huone, minkä me sit saimme. Kaksi naista (kaverusta) ei millään meinannu mshtua välillä vaatteineen ja kamoineen :)

Vahvistettu asiakas: 2018-05-21


8 10:stä

,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-05


9 10:stä

,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Palmyra -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

231 arvostelua
Erinomainen
 
172
Erittäin hyvä
 
50
Hyvä
 
9
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

9.10.2019

Kirjoittanut Finlandii

Täyden kympin hotelli

Ihana pieni hotelli. Hyvä sijainti, rannalla ja kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Siistiä ja puhdasta. Pieni keittiö huoneessa, kahvinkeitin ja vedenkeitin plussaa. Allasalue ihana. Mahtavat näkymät vuorille ja merelle. Hotellilla on oma pieni ranta aurinkotuoleineen. Henkilökunta on ystävällinen, henkilökohtainen palvelu. Tänne tulisin uudelleen. Suosittelen!

 
19.8.2019

Kirjoittanut aev80

Mukava hotelli lähellä palveluja

Erittäin viihtyisä hotelli hieman pääkadulta syrjässä joten myös rauhallinen. Siisti allasalue ja mukava henkilökunta. Kaikki palvelut lähellä. Hotellilla oma kaistale rantaa missä asukkaille ilmaiset rantatuolit. Perussiistit huoneet. Aamupala ehkä hieman suppea ja olisi kaivannut vaihtelua mutta ajoi asiansa. Tänne voi tulla uudestaan.

 
15.7.2018

Kirjoittanut 662hannua Khlong Muang, Thaimaa

Perushyvä pieni hotelli

Nuoren omistajaparin pyörittämä pieni viihtyisä hotelli, jossa ystävällinen ja miellyttävän kodikas palvelu, johtuen siitä että pariskunnasta aina ainakin toinen oli paikalla ja tarjoilija Marco hoiti tarjoilun jouhevasti, vaikka olikin vähän jäykähkö mutta tunnollinen asiakaspalvelija. Aamiainen niukka, mutta riittävä päivällä pikkuannokset sopivan kokoisia ja joka päivä jokin annos tarjouksessa. Oma pieni rantakaistale ihan mukava majoittujille ilmaisine aurinkotuoleineen ja pöytineen. Uima-altaan laidassa iso nurmikenttä ja uusia aurinkotuoleje tuli rikkoutuneiden tilalle. Meidän huoneemme oli pieni, ja ainut meteli joka kuului tuli ulkoseinällä olevasta ilmastointikoneesta, ärsyttävä yöllä. Toiseen kaappiin olisi kaivannu säilytyshyllyjä. Sängyt ja tyynyt tosi hyviä, samoin siivous toimi hyvin. Myös hotellin sijainti oli hyvä, ei ihan kylän keskustassa vaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rauhallinen sivukatu. Olimme tyytyväisiä hotelliin, suosittelen.

 
24.7.2016

Kirjoittanut PaiviJT Helsinki, Suomi

Ihana pikku hotelli :)

Hotellin sijainti todella hyvä: ranta ja keskuskatu ihan nurkan takana. Hotellin henkilökunta aivan mahtavia ja ottivat asiakkaan yksilönä vastaan erittäin lämminhenkisesti. Siivousjälki huippusiistiä. Ravintolan/baarin menu oli kattava ja ruoka nam nam sekä isot annokset :) Suosittelemme pariskuntana todella lämpimästi. Hinta-laatusuhde täysi 10.

 
15.9.2015

Kirjoittanut 233eiram Riihimäki

Palmyraan on aina kiva palata

Palmyran allasalueella oli tehty muutoksia ja hyvään suuntaan. Mukavat lekottelutuolit ja kaikki siistiä ja tyylikästä. Ainoa miinus suihkutila/vc allasalueen vieressä. Huoneet siistit ja jotain muutoksia niissäkin, esim. uudet televisiot. Yksiöt ovat aika pieniä ja astiakaapia kaipaisi tai edes jotain hyllyä tiskialtaan yläpuolelle. Tunnelma oli edelleen hyvin miellyttävä. Palmyran koko henkilökunta ihanan iloista ja ystävällistä.