1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Palmyra -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Niina,
Varkaus

+
Henkilökunta on ehdottomasti hotellin paras puoli. Ja muutenkin viihtyisä ja sopivasti pääkadulta syrjässä.
-
Aamupalaan vaihtelua ja ehkä sais kestää 10:30 asti.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


8 10:stä

Repe,
Kotka

+
rauhallinen, hyvä palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


9 10:stä

Niina,
Varkaus

+
-
Erikokoisista huoneista sivulle tieto. Kuvissa oli ihan eri huone, minkä me sit saimme. Kaksi naista (kaverusta) ei millään meinannu mshtua välillä vaatteineen ja kamoineen :)

Vahvistettu asiakas: 2018-05-21


8 10:stä

Maud og Erik,
Gentofte

+
Venligt personale, haven, beliggenheden
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


8 10:stä

Finn,
Hillerød

+
Beliggenhed, størrelsen af hotellet, venlig personel
-
Liggestolene ved hotellets private strand var i dårlig stand.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


10 10:stä

Karina,
Kåtrup v. Randers

+
Dejlig beliggenhed, god service og venligt personale.
-
Mindre poolmusik - var ofte meget højt og ensformigt

Vahvistettu asiakas: 2018-09-03


10 10:stä

Jørgen,
Smørum

+
service og stemning. haven ved hotellet var rigtig lækker.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-13


8 10:stä

Ole,
Mårslet

+
God beliggenhed. Rengøring ok. God udenomsplads.
-
Mulighed for tidlig morgenmad/kaffe på afrejsedag. Lidt større udvalg ved mogenmadsbuffet. Et enkelt eller to skift af linned mere pr. uge.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-30


6 10:stä

Lone ,
Sparkær

+
Søde værter
-
Skriv ikke, at der er garanti for læsero ved poolen i omtalen af hotellet, for der er poolmusik fra kl. 10 om formiddagen til sent om aftenen.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-09


6 10:stä

,

+
-
Hårføner på badet.. Safe burde være inkludert og likeså airconditionen.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-13


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Palmyra -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

218 arvostelua
Erinomainen
 
158
Erittäin hyvä
 
48
Hyvä
 
9
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

15.7.2018

Kirjoittanut 662hannua Khlong Muang, Thaimaa

Perushyvä pieni hotelli

Nuoren omistajaparin pyörittämä pieni viihtyisä hotelli, jossa ystävällinen ja miellyttävän kodikas palvelu, johtuen siitä että pariskunnasta aina ainakin toinen oli paikalla ja tarjoilija Marco hoiti tarjoilun jouhevasti, vaikka olikin vähän jäykähkö mutta tunnollinen asiakaspalvelija. Aamiainen niukka, mutta riittävä päivällä pikkuannokset sopivan kokoisia ja joka päivä jokin annos tarjouksessa. Oma pieni rantakaistale ihan mukava majoittujille ilmaisine aurinkotuoleineen ja pöytineen. Uima-altaan laidassa iso nurmikenttä ja uusia aurinkotuoleje tuli rikkoutuneiden tilalle. Meidän huoneemme oli pieni, ja ainut meteli joka kuului tuli ulkoseinällä olevasta ilmastointikoneesta, ärsyttävä yöllä. Toiseen kaappiin olisi kaivannu säilytyshyllyjä. Sängyt ja tyynyt tosi hyviä, samoin siivous toimi hyvin. Myös hotellin sijainti oli hyvä, ei ihan kylän keskustassa vaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rauhallinen sivukatu. Olimme tyytyväisiä hotelliin, suosittelen.

 
24.7.2016

Kirjoittanut PaiviJT Helsinki, Suomi

Ihana pikku hotelli :)

Hotellin sijainti todella hyvä: ranta ja keskuskatu ihan nurkan takana. Hotellin henkilökunta aivan mahtavia ja ottivat asiakkaan yksilönä vastaan erittäin lämminhenkisesti. Siivousjälki huippusiistiä. Ravintolan/baarin menu oli kattava ja ruoka nam nam sekä isot annokset :) Suosittelemme pariskuntana todella lämpimästi. Hinta-laatusuhde täysi 10.

 
15.9.2015

Kirjoittanut 233eiram Riihimäki

Palmyraan on aina kiva palata

Palmyran allasalueella oli tehty muutoksia ja hyvään suuntaan. Mukavat lekottelutuolit ja kaikki siistiä ja tyylikästä. Ainoa miinus suihkutila/vc allasalueen vieressä. Huoneet siistit ja jotain muutoksia niissäkin, esim. uudet televisiot. Yksiöt ovat aika pieniä ja astiakaapia kaipaisi tai edes jotain hyllyä tiskialtaan yläpuolelle. Tunnelma oli edelleen hyvin miellyttävä. Palmyran koko henkilökunta ihanan iloista ja ystävällistä.

 
15.7.2015

Kirjoittanut MKJokela Lohja, Suomi

Ystävällinen henkilökunta

Hinta-laatu-suhteeltaan erittäin hyvä hotelli. Sijaitsee lähellä rantaa sekä lähellä kaupungin pääkatua. Kävelymatkan päässä on myös saaren vesiputoukset. Koko henkilökunta oli erittäin ystävällista ja suurin osa puhui hyvää englantia. Huoneemme ilmastointilaite meni rikki, mutta asia korjattiin kahdessa päivässä (ensin kävivät korjaajat toteamassa, että koko kone rikki, ja seuraavana päivänä tulivat uuden koneen kanssa). Aamiainen oli koko viikon sama, mutta kukapa kotonaankaan ostaa montaa eri juustoa ja makkaraa aamiaiselle...? Wifi toimi yleisissä tiloissa. Ilmastointi ja safetybox lisämaksullisia.

 
16.10.2018

Kirjoittanut jackie n Taunton, Yhdistynyt kuningaskunta

excellent service

We had a self catering studio with a side sea view. Nice balcony with table & chairs. Beds very comfortable, maid service every day. The hotel and gardens are kept immaculate . Savas is a very good host and nothing is too much trouble if you have a problem, it is fixed immediately. We have been visiting Lefkas for a number of years years and this is the best hotel we have stayed in. Hope to return in 2019.