Kokemuksia Palmyra Lefkas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,6 10:stä Perustuu 20 arvioon
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
6,8 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Parveke,maisema
-
"Keittiössä" ei maahtunut tekemään mitään. Pienen hotellihuoneeen seinälle oli laitettu jääkaappi ja pienet levyt/allas.Jääkaapin ovi otti kiinni ulko-oveen. Laskutilaa ei ollut. Tämä ei ole huoneisto.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-20


8 10:stä

+
Näköala, drinkit.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-07


8 10:stä

+
Uima-allas ja aurinkotuolit. Aamupala. Palvelu.
-
Pistorasiat irtosi käytettäessä, viereisen parvekkeen ja oma parvekkeen välille olusin toivonut yksityisyyttä. Ei minkäänlaista kuivausnarua/telinettä pyyhkeille ja uima-asuille. Rannalla rikkinäuset varjot ja tuolit.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-19


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-22


8 10:stä

+
Ranta ja sillä olevat rantatuolit. Mukava henkilökunta, erityisesti veljekset jotka hommaa pyörittivät.
-
Vedenpaine oli luokattoman heikko suihkussa.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Palmyra Lefkas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

284 arvostelua
Erinomainen
 
208
Erittäin hyvä
 
59
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

9.10.2019

Kirjoittanut Finlandii

Täyden kympin hotelli

Ihana pieni hotelli. Hyvä sijainti, rannalla ja kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Siistiä ja puhdasta. Pieni keittiö huoneessa, kahvinkeitin ja vedenkeitin plussaa. Allasalue ihana. Mahtavat näkymät vuorille ja merelle. Hotellilla on oma pieni ranta aurinkotuoleineen. Henkilökunta on ystävällinen, henkilökohtainen palvelu. Tänne tulisin uudelleen. Suosittelen!

 
15.7.2018

Kirjoittanut 662hannua Khlong Muang, Thaimaa

Perushyvä pieni hotelli

Nuoren omistajaparin pyörittämä pieni viihtyisä hotelli, jossa ystävällinen ja miellyttävän kodikas palvelu, johtuen siitä että pariskunnasta aina ainakin toinen oli paikalla ja tarjoilija Marco hoiti tarjoilun jouhevasti, vaikka olikin vähän jäykähkö mutta tunnollinen asiakaspalvelija. Aamiainen niukka, mutta riittävä päivällä pikkuannokset sopivan kokoisia ja joka päivä jokin annos tarjouksessa. Oma pieni rantakaistale ihan mukava majoittujille ilmaisine aurinkotuoleineen ja pöytineen. Uima-altaan laidassa iso nurmikenttä ja uusia aurinkotuoleje tuli rikkoutuneiden tilalle. Meidän huoneemme oli pieni, ja ainut meteli joka kuului tuli ulkoseinällä olevasta ilmastointikoneesta, ärsyttävä yöllä. Toiseen kaappiin olisi kaivannu säilytyshyllyjä. Sängyt ja tyynyt tosi hyviä, samoin siivous toimi hyvin. Myös hotellin sijainti oli hyvä, ei ihan kylän keskustassa vaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rauhallinen sivukatu. Olimme tyytyväisiä hotelliin, suosittelen.

 
24.7.2016

Kirjoittanut PaiviJT Helsinki, Suomi

Ihana pikku hotelli :)

Hotellin sijainti todella hyvä: ranta ja keskuskatu ihan nurkan takana. Hotellin henkilökunta aivan mahtavia ja ottivat asiakkaan yksilönä vastaan erittäin lämminhenkisesti. Siivousjälki huippusiistiä. Ravintolan/baarin menu oli kattava ja ruoka nam nam sekä isot annokset :) Suosittelemme pariskuntana todella lämpimästi. Hinta-laatusuhde täysi 10.

 
15.9.2015

Kirjoittanut 233eiram Turku, Suomi

Palmyraan on aina kiva palata

Palmyran allasalueella oli tehty muutoksia ja hyvään suuntaan. Mukavat lekottelutuolit ja kaikki siistiä ja tyylikästä. Ainoa miinus suihkutila/vc allasalueen vieressä. Huoneet siistit ja jotain muutoksia niissäkin, esim. uudet televisiot. Yksiöt ovat aika pieniä ja astiakaapia kaipaisi tai edes jotain hyllyä tiskialtaan yläpuolelle. Tunnelma oli edelleen hyvin miellyttävä. Palmyran koko henkilökunta ihanan iloista ja ystävällistä.

 
15.7.2015

Kirjoittanut MKJokela Lohja, Suomi

Ystävällinen henkilökunta

Hinta-laatu-suhteeltaan erittäin hyvä hotelli. Sijaitsee lähellä rantaa sekä lähellä kaupungin pääkatua. Kävelymatkan päässä on myös saaren vesiputoukset. Koko henkilökunta oli erittäin ystävällista ja suurin osa puhui hyvää englantia. Huoneemme ilmastointilaite meni rikki, mutta asia korjattiin kahdessa päivässä (ensin kävivät korjaajat toteamassa, että koko kone rikki, ja seuraavana päivänä tulivat uuden koneen kanssa). Aamiainen oli koko viikon sama, mutta kukapa kotonaankaan ostaa montaa eri juustoa ja makkaraa aamiaiselle...? Wifi toimi yleisissä tiloissa. Ilmastointi ja safetybox lisämaksullisia.