1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Atrion -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Mika,
Tuusula

+
Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-11


8 10:stä

Hillevi,
Oulu

+
Siisteys. Hyväpalvelu. Hyväruoka.
-
Allasalueella vähän huono järjestys. Ei sopinut paljon aurinkosänkyjä. Aika huonot aurinko petit.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


9 10:stä

Tapani ja Merja,
Oulu

+
Iloinen henkilökunta, hyvä sijainti, rauhallisuus ja ennenkaikkea hyvä aamiainen ja päivällinen!
-
Ainut asia, joka kahden viikon aikana hiersi meitä eläkeläisiä oli se, että pyyhkeet ja liinavaatteet olisivat voineet olla parempia ja sängyssä kunnon petarit. Nekin lisäävät viihtyvyyttä!

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


7 10:stä

janne,
Keminmaa

+
henkilökunta kohteliasta ja sosiaalista, yhtä poikkeusta lukuunottamatta
-
hotelli säästää wc paperissa, sitä sai vain erikseen pyytämällä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


7 10:stä

Noora,
Pietarsaari

+
Huone tilava. lakanat aja pyyhkeet vaihdettiin kahdesti viikon aikana.
-
Enemmän allaspaikkoja. Kaikki varasivat allastuoleja heti aamusta alkaen. Liian pieni allasalue hotellin kokoon nähden. Huone oli epäsiisti ja siivoustapa ei ole hygienian mukainen. Saapuessamme hotellihuoneeseen ensimmäisen kerran huone oli todella epäsiisti. Eteisessä oli vastassa hiustuppo ja tuolien, pöytien aluset likaiset. Siisteyteen voisi kiinnittää huomiota enemmän. Korkeuseroja oli todella paljon ja kaikkiin huoneisiin ei pääse hissillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


9 10:stä

Pekka,
Kempele

+
Erittäin siisti.Ystävällinen ja avulias henkilökunta.Aamupala ok.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


9 10:stä

Noora,
Haapavesi

+
Todella siisti hotelli. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Ruoka oikein hyvää perusruokaa. Menisin uudestaankin!
-
Tiskiharja ois jees.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


9 10:stä

Heli,
Kajaani

+
Siisti hotelli ja erittäin hyvä palvelu.Televisio oli rikki,mutta saimme pyydettäessä heti tilalle uuden.Myös muut pyyntömme (lisä tyynyt,tallelokeron käytön opastus,lisä huoneavaimet jne.) tehtiin heti.Respassa neuvottiin hyvin julkisten käytöstä ja muutenkin harvoin saa näin ystävällistä palvelua. Wi-fi toimi erinomaisesti,jopa uima-altaalla. Olimme ostaneet aamupalan ja illallisen,ekstra kiva yllätys oli kun saavuimme yöllä kolmen aikaan,oli huoneistomme jääkaappiin varattu 5 hengen seurueellemme yöpalaa. Hotellissa oli rauhallista,lähistöllä paljon ihania tavernoja ja Agia Marinasta oli helppo tehdä päivän retkiä muuallekkin.
-
Vessassa voisi olla lattiakuivain koska suihkukaapissa ei ole ovia. Koska huoneistoissa on astiat (joita siistijä ei pese), olisi siellä hyvä olla myös tiskiharja ja pesuainetta.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


6 10:stä

,

+
-
Kysyimme hotellin virkailijalta kahteen eri otteeseen varmistuksen, milloin meidän tulee uloskirjautua hotellista. Meillä oli uskomus että voisimme pitää huoneen lähtöön saakka, kun lähtömme oli yöllä. Meistä oli outoa, että uloskirjautuminen tulisi tehdä jo edellisenä päivänä klo 12 mennessä jos jos lähtömme on seuraavan yönä. Hän katsoi koneelta huoneemme tiedot ja kertoi, että uloskirjautuminen on aina edellisenä päivänä klo 12, vaikka lähtömme on yöllä ja tarjosi meille vaihtoehtoa, että voisimme lisämaksusta saada lisäaikaa klo 18 asti joko samassa tai toisessa huoneessa. Tästä johtuen lähtöpäivän suunnitelmat olisivat voineet mennä toisin jos ei olisi tarvinnutkaan pakkailla näin aikaisin. Uloskirjautuessa sama virkailija ihmettelee koneelta tietoja ja antoi asian hoidettavaksi hotellin päällikölle (?). Sitten ihmetellään miksi jo nyt uloskirjaudutte, ja aivan kuin meillä olisi ollut väärinymmärrys. No, lopputulema oli kuitenkin tietysti hyvä kun saimmekin olla huoneessa lähtöön saakka. Mitään pahoitteluja emme henkilökunnalta saaneet. Muuta: Huoneessa ei ollut astianpesuainetta, olettaisi sen kuuluvan varusteisiin jos astioitakin on. Ja vieläpä kun asukkaiden tulee itse tiskata astiat? Paljon matkustelleena aina tällaisissa huoneissa siivooja on hoitanut myös tiskaukset. Tippiä tietysti jätimme kuten kuuluukin.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


9 10:stä

Aimo,
Vantaa

+
-
Kuluneet pyyhkeet uusittava

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Atrion -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

71% matkustajista suositttelee

531 arvostelua
Erinomainen
 
221
Erittäin hyvä
 
199
Hyvä
 
80
Ei kovin hyvä
 
20
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

10.5.2019

Kirjoittanut Hukkapulu

Kevätlomalla

Huoneisto oli muuten hyvä ja siisti, mutta sängyt olisivat voineet olla paremmat, sekä pyyhkeet ja vuodevaatteet olisivat saaneet olla uudempia. Meillä oli puolihoito, kahden viikon aikana aamiainen ja päivällinen olivat maistuvia ja monipuolisia. Ohjattua liikuntaa oli altaalla/nurmikolla lähes joka päivä, joinakin iltoina oli elävää musiikkia. Isolla allasalueella riitti vipinää, iltaisin kuitenkin oli jo rauhallista. Hyvä sijainti ja erittäin ystävällinen henkilökunta!

 
3.5.2019

Kirjoittanut 567salla Oulu, Suomi

Ihan mukava hotelli

Mukava, siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Aamiainen erittäin hyvä ja kiva allas. Muuten ehdottomasti 4 tähteä, mutta henkilökunta olisi voinut olla ystävällisempää, tervehtiminen ja hymyily olisi plussaa. Saapuessamme yöllä vanhempi herra otti meidät vastaan, eikä neuvonut mistä huoneet löytyisi. Lopulta pyörittyämme hetken kysyimme häneltä mistä huoneet löytyy, hän tuhahdellen vastasi. Ilmastointi ei toiminut koko loman aikana, vaikka kuului hintaan. Mainitsimme asiasta kolme kertaa, mutta asialle ei tehty mitään vaikka teknikon piti käydä sitä katsomassa.

 
18.4.2019

Kirjoittanut Laukaalainen Kreeta, Kreikka

Laadukas ja rauhallinen

Sopivan kokoinen ja tyylikäs vastaremontoitu huone. Erinomainen runsas aamupala. Ystävällinen henkilökunta. Läjellä hyviä ruokapaikkoja pikkuduilla. Bussipysäkki vieressä. Iso allasalue, jossa hyvä ruoka. Suosittelemme!

 
14.10.2018

Kirjoittanut JenniS901 Jyväskylä, Suomi

Syysloma kreetalla

Siisti ja viihtyisä hotelli erittäin hyvällä sijainnilla! Reilun kokoinen iso allas. Lasten allas liian syvä ihan pienille lapsille. Allasbaarin ruoka oli hyvää ja kohtuuhintaista. Miinuksena todella kovat sängyt.

 
24.6.2018

Kirjoittanut ari_alfa Helsinki, Suomi

Viikon lomamatka

Hotelli hyvällä sijainnilla vain pieni kävely pääkadulle tai rannalle. Siistit huoneet ja rauhallinen sijainti, vaikka on lähellä pääkatua. Allasalueeseen en paljon tutustunut mutta vaikutti hyvältä. Hotellissa on ohjelmaa joka ilta, mutta se ei taida olla kovin suosittua. Aamiaisesta pidin. Kaikkia oli sopivasti tarjolla eikä ollut mitään ruuhkaa. Ilmastointi maksoi 30 €/viikko.