Cordial Muelle Viejo

apollo mondo enjoy

  • Lomahelmi Puerto de Mogánissa
  • Allas upealla merinäköalalla
  • Moderneja huoneistoja jopa 6 hengelle

Mukava huoneistohotelli Cordial Muelle Viejo sijaitsee viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Enjoy -valikoimaamme, johon ollemme valinneet hotelleja korkealla asiakastyytyväisyydellä, hyvillä palveluilla ja erinomaisella sijainnilla. Hotellissa majoitut moderneissa huoneistoissa, jotka sijaitsevat lähellä merta ja rantakatua ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

1. yörauha 2.tilava parveke, 3.bidee, astianpesukone, pyykinpesukone, hyvät patjat 4. ylenpalttin...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 40 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suosittu huoneistohotelli Cordial Muelle Viejo sijaitsee parhaalla paikalla viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Korkean asiakastyytyväisyyden hotellissa on tyylikäs allasalue merinäköalalla. Allas on lämmitetty talvisin vähintään +20 asteiseksi, mutta sen lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja, istuinryhmiä ja muutamia balilaisia vuoteita. Katolta löytyy aurinkoterassi maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Maksuttomat allaspyyhkeet, vaihto lisämaksusta.

Hotellin ulkopuolella sijaitsevalla rantakadulla on useita ravintoloita, kahviloita ja pieniä kauppoja sekä supermarketti. Hotellista on lyhyt kävelymatka Puerto de Mogánin kylään. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 200 metrin päähän riippuen liikenteestä, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Ateriat

Ei aterioita.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi