Huoneet

Kaksio

Valoisia ja viihtyisiä kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja kaksi sänkyä. Yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus, jossa vedenkeitin, kahvinkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Laattalattia. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Yksiö

Valoisia ja viihtyisiä yksiöitä. Makuusopen ja oleskelutilan välissä on porras. Keittonurkkaus, jossa vedenkeitin, kahvinkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Laattalattia. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Yksiö aamiaisella

Valoisia ja viihtyisiä yksiöitä, joissa hintaan sisältyy aamiainen. Makuusopen ja oleskelutilan välissä on porras. Keittonurkkaus, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Laattalattia. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi