Playitas Annexe

  • 400 metriä Playitas Resortista
  • Yksinkertaisia huoneistoja treenauksen ystäville
  • Huoneistoja jopa 6 hengelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Playitas Annexe on sivurakennus suositussa Playitas Resortissa. Nämä yksinkertaiset huoneistot sopivat sinulle, kun haluat majapaikan lähellä Playitaksen palveluita, jotka sijaitsevat noin 400 metrin päässä.


Huonetyyppi

Kolmioita 1-4 hengelle/1-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Mahtavat ryhmäliikuntamahdollisuudet
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Playitas Annexe tarjoaa yksinkertaista majoitusta ja mahdollisuuden käyttää kaikkia Playitas Resortin palveluita. Playitas Resort sijaitsee 400 metrin päässä. Päästäksesi tänne tulee sinun kulkea mäkeä alas golfkentän ohi. Playitas Annexe soveltuu hyvin leirijoukkueille ja isommille ryhmille.

Rajoittamattomat treenimahdollisuudet
Playitas Resortista löydät Kanariansaarten suurimman urheilukeskuksen. Täällä on myös moderni sisäurheiluhalli, pyöräilykeskus, mahdollisuus pelata golfia ja tennistä sekä tehdä juoksulenkkejä. Hotellialueen sydämessä on Plaza Rambla, tori, jossa on urheilupainotteinen vaatekauppa, ravintoloita, minimarketti ja urheilubaari.

Plaza Ramblassa on myös SportsBooking-piste, jossa voit tehdä varauksia eri urheilulajeihin. Lue lisää treenitarjonnasta Playitas Resortissa.

Rentoudu Tau Spassa

Liikunnallisen päivän jälkeen on ihana rentoutua Tau Spassa. Laajasta valikoimasta voit valita hemmotteluhoitoja tai urheiluhierontaa, sekä rentoutua kolmessa erilaisessa saunassa. Täällä työskentelevät myös ammattitaitoiset fysioterapeutit. Hierontoja voit varata myös matkavarausta tehdessäsi, tai lisätä ne varaukseen Minun Varaukseni -sivulla. Alle 10-vuotiaat lapset ovat tervetulleita spahan klo 10.00-14.00. Muina aikoina spahan ovat tervetulleita vain aikuiset.

Ihanat uima-altaat
Playitas Aparthotelilla on viihtyisä allasalue, jossa iso lämmitetty allas sekä vesiliukumäki. Allas lämmitetään vähintään 20 asteiseksi. Alueella on yhteensä 5 yhteistä allasta.

50-metrinen allas lämmitetään 26-27 asteiseksi, ja uimaradan saa varattua paikan päällä lisämaksusta (uimalakki pakollinen). Altaiden veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu lisämaksusta.

Tekemistä perheen pienimmille
Perheen pienimmille on leikkipaikka, lisäksi lapset voivat myös osallistua uimakouluun.

Playitas Resortissa toimii myös Apollon oma Polly & Mino lastenkerho, johon voivat osallistua kaikki 4-11 vuotiaat.

Ruokaa ja juomaa
Ruoka on tärkeä osa hyvinvointia ja voit ennakkoon ostaa aterioita, jotka nautitaan Playitas Aparthotellin buffetravintolassa. Ruokailut muissa ravintoloissa ovat lisämaksusta. Alueelta löytyy kaksi a la carte -ravintolaa, jotka tarjoilevat espanjalaisia ja italialaisia annoksia. Voit myös ostaa pientä purtavaa hotellin kahdesta allasbaarista.

Muita palveluita
Maksuton wifi. Internetnurkkaus lisämaksusta. Pesutupa sijaitsee Playitas Aparthotellissa, mistä löytyy pesukoneet, kuivausnummut ja silitysvälineet. Playitas Hotelin vastaanotossa pankkiautomaatti. Paljon korkeuseroja ja portaita. Bussipysäkki sijaitsee hotellin ulkopuolella, mistä pääsee paikallisbussin kyytiin.

Ateriat

Ei aterioita.

Aamiaspöytä, puolihoito tai täysihoito lisämaksusta. Joulun ja uudenvuoden illalliset sisältyvät puoli- ja täysihoidon hintaan.

Ateriat tarjoillaan Playitas Hotelin tai Playitas Apartin puolella.

Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat syövät lapset 2-11 vuotta maksutta.

Hyvä tietää

Sisäänkirjautuminen tapahtuu 400 metrin päässä Playitas Hotellin vastaanotossa.

Mikäli otat matkalle mukaan pyörän, surffivälineet tai golfbägin, voit maksaa ennakkoon 35 euroa tavaroiden kuljetuksesta kohteessa tai maksaa paikan päällä kohteeseen saapuessa summan käteisellä suoraan oppaalle. Huomioithan, että sinun tulee ostaa urheiluvälineiden kuljetus lisäksi vielä lentoyhtiöltä. Tunnistautumiseen hotellialueella käytetään Playitas Resortin ranneketta.

Playitas Resortin Aparthotel on suljettuna remontoinnin ajaksi 21.4.-15.7.2022 välillä. Tällä aikavälillä myös Aparthotelin yhteydessä sijaitsevat minigolfkenttä, yoga shala ja allasalue, mukaanlukien lastenallas ja vesilukumäet, ovat suljettuina.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.