Kolmio

Playitas Annexe tarjoaa yksinkertaisia huoneistoja, jotka sopivat sinulle, kun haluat vaatimattoman majapaikan lähellä Playitaksen palveluita, jotka sijaitsevat noin 400-1000 metrin päässä.

Kolmioissa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa erilliset vuoteet (vuoteet on sijoitettu vierekkäin). Kuuden hengen huoneistoissa on kerrossängyt molemmissa makuuhuoneissa. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö ja ruokailuryhmä. Keittolevyt, mikro, jääkaappi pienellä pakastinosiolla, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja tallelokero. Laattalattia. Kylpyhuone suihkulla. Kaksi vessaa. Maaterassi tai ranskalainen parveke. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-6 hengelle.

Kolmio maaterassilla

Kolmioissa on kaksi makuuhuonetta. Huoneistoissa, joihin mahtuu 6 henkilöä on kaksi kerrossänkyä toisessa makuuhuoneessa ja kaksi erillistä vuodetta toisessa. Neljän hengen huoneistoissa on kaksi erillistä vuodetta (vuoteet sijoitettu vierekkäin) molemmissa makuuhuoneissa. Minikeittö ja ruokailuryhmä kaikissa huoneistoissa. Keittolevyt, jääkaappi, missä pieni pakastinosio ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tuuletin. Maksuton wifi. Laattalattia. Kylpyhuone ja suihku. Kaksi wc:tä. Maaterassi. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-6 hengelle.