Golf Playitas Resortissa

Golfia Playitas Resortissa

Golfia Playitas Resortissa

Playitas Resort tarjoaa monipuolisia ja hauskoja golf -kenttiä strategisilla haasteilla, jotka tarjoavat haasteita kaiken tasoisille pelaajille. 

Golf Unlimited

Ennakkovaraa edullinen kolmen tai kuuden päivän golf-paketti, jolloin voit pelata golfia rajattomasti: kutsumme pakettia nimellä Golf Unlimited! Tarjous on yksinoikeudella Apollomatkojen asiakkaille, hinnat ovat voimassa vain ennakkoon tehdyissä varauksissa, eikä paketteja voi varata paikan päältä. Osaan paketeista kuuluu mailat, ja voit valita kestoksi joko kolme tai kuusi päivää. Kaikkiin Golf Unlimited -paketteihin kuuluu golf-kärry + range-poletti jokaisena pelipäivänä. 

Tietoa

Väyliä: 18
Kenttätyyppi: Kevyen kumpuileva
Tietoa kentästä: Par 67
Arvioitu peliaika: 4 tuntia
Driving range: Matto ja ruoho
Kentän suunnittelija: John Chilver Stainer
Golf-isäntä: Ei

Paketti sisältäen välineet

1.11.2023-31.10.2024

3 päivän Golf Unlimited 160 €

6 päivän Golf Unlimited 234 €

Lisää golf-paketti varaukseesi täältä

Paketti (ei sisällä varusteita)

1.11.2023-31.10.2024

3 päivän Golf Unlimited 113 €

6 päivän Golf Unlimited 160 €

Lisää golf-paketti varaukseesi täältä

Palvelut (varataan & maksetaan paikan päällä)

  • Golf-auto
  • Golf-vaunu
  • Vuokravälineet
  • Yksityisklubi

Ota omat mailat mukaasi

Jos haluat pelata omilla golf-mailoillasi, saat ne helposti mukaan lisämaksusta (hinta vaihtelee lentoyhtiön mukaan). Huomioithan, että sinun tulee varata ja maksaa golf-välineet kahdessa osassa:  

  1. Lentoyhtiön kotisivuilla (esim. Finnair). Hinta n. 40-50 € (poikkeuksia voi esiintyä)
  2. Lentokenttäkuljetuksen mukana. Golf-laukun tuominen Fuerteventuralle maksaa 35 € /meno-paluu 

Erikoismatkatavarat tulee varata etukäteen, sillä lentoyhtiöillä on rajallisesti rahtitilaa. Golf -laukut pakataan golf -koteloihin. Lisätietoa erikoismatkatavaroista löydät lentoyhtiöiden sivuilta. 


Tietoa kentästä

Playitaksella on 18-reikäinen rata, joka on rakennettu vuonna 2007, ja sen on suunnitellut skotlantilainen rata-arkkitehti John Chilver Stainer. Hänen filosofiansa oli luoda haastava rata, joka kuitenkin houkuttelisi kaiken tasoisia pelaajia. Rata on rakennettu ''links''-tyyliin, ja se sulautuu kauniisti luonnollisen kumpuilevaan ympäristöönsä, ja sitä ympäröivät vulkaaniset vuoret. Samalla voit nauttia myös merinäköalasta. 

Playitaksen golf-radalta löytyy neljä lampea ja monia vesiesteitä, jotka tulevat peliin kaikissa paitsi viidellä reiällä, joten valmistaudu useilla palloilla, ennen kuin lähdet radalle. Signatuuriväylämme on numero 15, par -luvulla 3, 169 metrisellä vesiesteellä viheriön oikealla puolella, ja se vaatii pelaajan parasta lyöntiä. 

Modernein mittauksin rata on melko lyhyt, ja sen par-luku on 67 eli metreinä noin 4591. Rata koostuu kahdeksasta par3, kuudesta par4 ja viidestä par5 väylästä, ja radasta tekee hauskan myös se, että sen pelaamiseksi on käytettävä kaikkia mailoja. Playitas Resort on täydellinen paikka harjoitella golf-taitojasi, ja päivän aikana pelata 5, 9 tai 18 reikää.