Dance & Movement Teresia Björkqvistin kanssa

Aurinkoinen Teresia Björkqvist vierailee Playitas-hotelleissamme! Teresian elämän suurin intohimo on tanssi ja ryhmäliikunta sen kaikissa eri muodoissa. Teresian ohjauksessa pääset osallistumaan monille tanssitunneille eri tyyleissä ja aloittelijaystävälliseen tyyliin. Viikon aikana voi olla myös muita ryhmäliikuntatunteja. 

Teresian treeniviikko sopii kaikille, ja voit osallistua viikolla aiemmasta harjoittelusta/tanssitaustasta riippumatta. Tervetuloa jakamaan Teresian kanssa tanssin ja liikkumisen iloa! 


Tuntikuvaukset

Tanssitreeni – 80-luvun Dansaerobic, AfHo (Afro/House), LES MILLS BODYJAM (haastavampi tanssitunti), LES MILLS BARRE (baletti-tyylinen tunti) 

Tanssitunnit – Hiphop, Broadway Jazz, lasten tanssi

Toiminnallinen treeni – Core (vatsa, selkä ja pakarat), Kuntopiiri (koko kehon intervalliharjoitus), Toiminnallinen treeni (tunti, jossa treenataan kuntoa, voimaa, räjähtävyyttä ja liikkuvuutta), LES MILLS CORE (intensiivinen keskivartalon harjoitus musiikin tahtiin)

Syketreenit - HIIT (korkeasykkeinen intervallitreeni), LES MILLS BODYATTACK (aerobinen tunti musiikin tahtiin), Step

Rauhallisemmat tunnit – LES MILLS BODYBALANCE (sekoitus joogaa, pilatesta ja tai chitä) 


Ohjelma

Vierasohjaaja ohjaa 2-3 tuntia päivittäin, lukuunottamatta tulo- ja lähtöpäivää. Tarkemmat ajankohdat tunneille kerrotaan hotellilla.
Huom! Treeniviikon ohjauskielenä on ruotsi ja englanti. 

 


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

* Jotkut Playitas Resortin vierailevan ohjaajan tunneista voivat olla lisämaksullisia, lisätietoa saat hotellilta. 

Huom! Tämä viikko pidetään pohjoismaisen ohjaajan opastamana, ja treeniviikon ohjauskieli on skandinaavinen kieli/englanti.

Tietoa viikosta

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille!

* Jotkut Playitas Resortin vierailevan ohjaajan tunneista voivat olla lisämaksullisia, lisätietoa saat hotellilta. 

Päivämäärä ja hotelli:
28. lokakuuta - 4. marraskuuta 2022, Playitas Resort
24. helmikuuta - 3. maaliskuuta 2023, Playitas Resort

Hintaan sisältyy:                    

  • Teresia Björkqvistin ohjaamat tunnit
  • Huippuluokan hotelli- ja treenipuitteet

Kysymyksiä? Ole yhteydessä!


Teresia Björkqvist

Teresia on 25-vuotias energinen ohjaaja, joka on syntynyt ja kasvanut Gotlannissa, mutta asuu tällä hetkellä Tukholmassa, missä hän nykyään ohjaa tunteja Nordic Wellnessissä. Teresialla on tanssitausta, ja hän on edustanut mm. Ruotsia hip hopin maailmanmestaruuskilpailuissa ja harjoitteli Broadway Dance Centerissä New Yorkissa. Teresia on käynyt läpi useita koulutusksia, mukaan lukien Aerobicweekends, The Academy ja Les Mills. Teresia on myös työskennellyt ryhmätreenipäällikkönä useilla Tukholman kuntosaleilla. Nykyään hän työskentelee valmentajana Nordic Wellnessissä, mikä tarkoittaa, että hän kouluttaa uusia ryhmätreeniohjaajia. Vuonna 2020 Teresia oli ehdolla "Vuoden ryhmäliikuntaohjaajaksi" Fitness Festivalin kilpailussa. Tule mukaan nauttimaan Teresian ilosta, energiasta ja intohimosta, jota hän jakaa tunneillaan!


Tietoa hotellista

Playitas Resort on yksi Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sijaitsee meren äärellä Fuerteventuran saarella. Hotellista löytyy useita allasalueita, joista yksi on olympiamittainen. Täältä löytyy myös esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, suuri pyöräilykeskus, useita padel- ja tenniskenttiä sekä golf-kenttä. Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta, ja terveellinen ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä. 

Tutustu hotelliin