1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Bamboo Village Resort

  • Hyvä palvelu
  • Aivan rannalla
  • Puoli- tai täysihoito lisämaksusta

Bamboo Village Resort hotellilla on erinomainen sijainti Mui Nen rannalla, ja on vehreiden palmujen ympäröimä. Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, ja pulahtaa sen jälkeen virkistäytymään altaaseen. Iltaisin voit nauttia merinäköalasta hotellin baarista.


Huonetyyppi

Deluxe-huonei 1-3 hengelle. Deluxe-huone bungaloweissa 1-3 hengelle. Deluxe plus- huonei1-3 hengelle. Bungalow Seafront 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

nära till stranden,. Ro givande, vacker och inspirerande trädgård. Vänlig personal. Utmärkta spabehandlingar.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1521 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bamboo Village Resort on viihtyisä perheen pitämä hotelli vehreässä ympäristössä ja lähellä merta sekä Mui Ne-rantaa. Puutarhassa on uima-allas, jossa on jacuzzi sekä osio lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu. Ravintola Strawysta on näkymä rantaan ja merelle, täällä on tarjolla  aamiaisbuffet sekä á la-carte menu loppupäivän. Ravintolassa tarjoillaan kansainvälisiä annoksia ja täällä voit myös pelata biljardia upeiden maisemien äärellä.

Maksuton wifi koko hotellialueella, sekä tietokoneita vastaanotossa. Maksuton pieni kuntosali, joka on osittain ulkona. Joogastudio lisämaksusta. Vesiurheilulajeja rannalla lisämaksusta. Spa, jossa hoitoja ja sauna lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. 100 metriä Mui Nen keskustaan ja 12 kilometriä Phan Thietiin. Rajoitettua paikallis liikennettä.

Ateriat

Aamiainen. Jouluillallinen (24.12) ja uudenvuoden illallinen (31.12) sekä vietnamilaisen uuden vuoden illallinen (18.2.2018). Täysi- tai puolihoito lisämaksusta.