Kokemuksia Bamboo Village Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bamboo Village Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

4018 arvostelua
Erinomainen
 
3612
Erittäin hyvä
 
330
Hyvä
 
46
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
18

Viimeisimmät 5 arviota

1.2.2020

Kirjoittanut Laura N

Hiljainen paratiisi

Hotelli on suunniteltu upeasti. Asuit sitten normaalissa "huoneistossa" tai ihanassa meren ranta bungalowissa,jokainen yksityiskohta on hiottu huippuuna. Huoneet ovat avarat,parvekkeet suuret ja extra iso kiitos mukavasta sängystä!!! Hotelli alue on kuin pieni viidakko. Jokaisen kävely reitin varrella on istutuksia ja kasvien nimikyltit löytyvät vierestä. Oli huoneistosi missä tahansa,maisemointi on suunniteltu luomaan yksityisyyttä. Alue on todella kaunis. Uima-altaita on 2,joista toinen on hiljainen. Harmi että tähän aurinko paistaa aika huonosti. Toinen altaista on suunnattu enemmän lapsille ja sijoitettu lähemmäksi ravintolaa joten pieni mekastelu ei haittaa. Henkilökunta on super avuliasta ja tunnet itsesi suorastaan kuninkaalliseksi. Aamubuffetti on paras missä olen käynyt. Kaikille löytyy kaikkea ja samalla voit ihastella merinäkymää. Ravintolan ruokalista yllätti edullisuudellaan ja laajuudellaan. Vaikka alueella on ihania katuruoka paikkoja,hygieniataso ei useissakaan ole mitenkään erikoinen. Täällä voit huoletta syödä mitä vaan,salaateista ja hedelmiin jne. Kuntoilijalla salin taso on ok. Perustanko ja puntit löytyy. Laitteita on vain olkapäälle,mutta Aasian tasoon ihan ok. Sopii rauhallisuuta ja rentoutumista kaipaaville.

 
11.2.2018

Kirjoittanut Jampuli Tampere, Western Finland, Finland

Hyvä hotelli, hyvällä sijainnilla.

Hotelli oli oikein mukava ja rauhallinen. Rannalla oli runsaasti rantatuoleja ja ranta oli hyvä. Hotellin sijainti oli loistava, sillä ei tarvinnut kävellä kun hotellista ulos ja siinä oli runsaasti ravintoloita ja kauppoja. Aamupala oli ihan ok. Lämpimästi voin suositella.

 
29.1.2018

Kirjoittanut TarjaK184

Rantaloma

Hotelli oli oikein mukava,mutta ranta melko tuulinen. Huoneet eritasoiset. Meillä ihana, iso parveke, kaveripariskunnalla ”parveke” oli kaksi aurinkotuolia käytävällä. Span palvelut erinomaiset, hieronnat ja manikyyri. YEN makes very beutifoll decoreisons !❤️

 
11.10.2016

Kirjoittanut Eija60 Nurmijärvi, Suomi

Rantalomaviikko

Olimme lomalla syyskuun lopulla. Hiljainen kausi. Hyvä meille, saimme ihanan huoneiston bungalowista. Muutaman päivän kuluttua vieressä tehtiin remonttia ja meille tarjottiin rantabungalowi. Tuli sekin koettua. Ihana kylpyhuone, avattavalla katolla. Oli mukava katsella tähtitaivasta. Spa-osasto myös aivan mahtava. Buffee-illallinen oli huippua, varsinkin grilattu krokotiili.

 
24.4.2016

Kirjoittanut Satu H Tampere, Suomi

Upea paikka

Bungalowimme rannalla on upea. Hotellialueen yksityinen ranta on hyvijn hoidettu, aurinkovarjot ja tuolit kunnossa. Kaksi uima-allasta täydentää rantaa. Hotellialue on hienosti suunniteltu trooppinen puisto, joka hoidetaan päivittäin; kukkia kaikkialla! Aamiainen tarjoillaan kauniissa ympäristössä. Tänne palaamme!