Bamboo Village Resort

  • Aivan rannalla
  • Varaa puoli -tai täysihoito

Bamboo Village Resort hotellilla on erinomainen sijainti Mui Nen rannalla, ja on vehreiden palmujen ympäröimä. Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, ja pulahtaa sen jälkeen virkistäytymään altaaseen. Iltaisin voit nauttia merinäköalasta hotellin baarista.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone bungaloweissa 1-3 hengelle. Deluxe plus -huone 1-3 hengelle. Bungalow Seafront 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelu oli erittäin hyvä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2543 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bamboo Village Resort on pidetty perheen ylläpitämä hotelli vehreässä ympäristössä ja lähellä merta sekä Mui Ne-rantaa. Puutarhassa on uima-allas, jossa on jacuzzi sekä osio lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu.

Ravintola Strawysta on näkymä rantaan ja merelle, täällä on tarjolla  aamiaisbuffet sekä á la-carte menu loppupäivän. Ravintolassa tarjoillaan kansainvälisiä annoksia ja täällä voit myös pelata biljardia upeiden maisemien äärellä. Maksuton wifi koko hotellissa.

Hotellilta on lyhyt kävelymatka Mui Nen keskustaan, jossa on mukavia ravintoloita ja baareja. Maksuton pieni kuntosali, joka on osittain ulkona. Joogastudio lisämaksusta. Vesiurheilulajeja rannalla lisämaksusta. Spa, jossa ihania hoitoja ja sauna lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Matkamuistomyymälä. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen. Jouluillallinen (24.12) ja uudenvuoden illallinen (31.12). Täysi- tai puolihoito lisämaksusta.