Deluxe plus -huone

Deluxe plus -huoneita, joissa kaapeli-tv. Minibaari. Maksuton ilmastonti ja tallelokero. Kattotuuletin ja hyttysverkko. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Kaksi pulloa vettä päivässä. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Kaksi pulloa vettä vuorokaudessa. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Sateenvarjo. Parveke ja terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lisävuoteen kanssa huonessa voi olla ahdasta.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Deluxe-huone

Kauniisti sisustettuja deluxe huoneita, joissa kaapeli-tv. Minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kaksi pulloa vettä päivässä. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Kaksi pulloa vettä vuorokaudessa. Hiustenkuivain. Sateenvarjo. Kylpyamme/suihku ja wc. Huomioithan, että lisävuoteen kanssa huone voi olla ahdas. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe huoneita, jotka sijaitsevat bungaloweissa. Kaapeli-tv. Minibaari. Maksuton wifi. Kaksi pulloa vettä päivässä. Kylpytakit ja tossut. Kaksi pulloa vettä vuorokaudessa. Maksuton ilmastonti ja tallelokero. Sateenvarjo. Puoliavoin kylpyhuone jossa kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke ja terassi. Pieni puutarha ja maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle