Deluxe plus -huone

Deluxe plus -huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta, vuodesohvasta tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kaksi vesipulloa sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Sateenvarjo. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta, vuodesohvasta tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kaksi vesipulloa sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Sateenvarjo. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi ja pieni puutarha. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kaksi vesipulloa sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Sateenvarjo. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle