1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Deevana Plaza -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Britt-Mari,
Vasa

+
-
Bättre belysning och en spegel som förstorar i toaletten. Byte av handdukar oftare.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-07


9 10:stä

Arja,
Tampere

+
Palvelu: henkilökunta tekee kaikkensa loman onnistumiseksi. Hotelli on siisti.
-
Aurinkoisia aurinkovuodepaikkoja hotellissa vähän. Olisiko tarpeen infota tarkemmin tiettyjä kansalaisuuksia heidän omalla kielellään (kiinalaiset, intialaiset) klo 23.00 - 07.00 hiljaisuudesta?

Vahvistettu asiakas: 2019-01-24


9 10:stä

,

+
Siisteys Tilavat huoneet
-
Varjoiset altaat ja aurinkotuolit

Vahvistettu asiakas: 2019-01-17


8 10:stä

Pertti,
Tampere

+
Loistava aamiainen, ystävällinen henkilökunta, siisti huone, merkkipäivä huomioitiin hienosti.
-
Keskustakuljetuksiin myös paluukuljetus hotellille, alimmassa kerroksessa käytävän äänet kuuluivat huoneeseen liikaa (desibeliovet auttaisi asiaa). Erikoisillallisia hotellilla voisi mainostaa enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-21


9 10:stä

Jouko,
Oulu

+
Melko uusi ja laadukas hotelli.
-
Isompi allasalue puuttui ja melko vähän aurinkotuoleja.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-14


7 10:stä

Helena,
Ilmajoki

+
-
Varjoisat allasalueet kannattaisi mainita kuvauksessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-07


8 10:stä

Titta,
Lempäälä

+
Aivan superloistava, ihana henkilökunta loi hotelliin todella viihtyisän ilmapiirin. Harvoin viihdymme hotellialueella niin paljon kuin nyt johtuen juuri hymyilevästä, jutustelevasta henklökunnasta, joka otti kivasti kontaktia meihin vieraisiin
-
petivaatteemme jäivät vaihtamatta koko reissun ajan, sillä toisessa huoneistamme ei löytynyt ollenkaan lappua, jolla viestiä toiveesta vaihtoon ja toisessakin huoneessa löysimme ko. lapun vasta lähtöhetkellä johtuen sen sijainnista hieman piilossa, lisävuoteen takana. Ei ollut käytännössä iso asia ja luonto kiittää, mutta hieman ihmettelimme etteikö tuon tähtiluokituksen hotellissa vaihdeta lakanoita. Asia olisi siis ollut tuolla lapulla tai pyynnöllä varmasti ratkaistavissa, mutta ehdotan hieman selkeyttämään em.asiaa. Toki hausimme myös pyyhkeitten kanssa toimia ekologisesti l. No harm done there

Vahvistettu asiakas: 2018-01-03


10 10:stä

Sanna ,
Siikajoki

+
Hyvä palvelu, lapsiystävällinen
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-03


7 10:stä

Anu,
Vääksy

+
Uima-allas sopivan varjoisa
-
Äänieristys huoneiden ulko-oviin. Käytäviltä kuului klo 6 jälkeen järkyttävä meteli, kun kerrossiivojat saapuivat töihin.

Vahvistettu asiakas: 2017-12-27


8 10:stä

Tommi,
Oulu

+
Rauhallinen sijainti mutta kaikki lähellä.
-

Vahvistettu asiakas: 2017-12-20


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Deevana Plaza -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

3281 arvostelua
Erinomainen
 
1377
Erittäin hyvä
 
1371
Hyvä
 
387
Ei kovin hyvä
 
94
Huono
 
52

Viimeisimmät 5 arviota

5.3.2018

Kirjoittanut 317henria Turku, Suomi

Perhehotelli

Hyvä perhehotelli loistavalla sijainnilla. Palvelu erinomaista. Aamiainen erittäin monipuolinen ja hyvä. Useita uima-altaita joista löytyy koko päivän altaita varjossa tai auringossa fiiliksen mukaan.

 
5.3.2018

Kirjoittanut henriarvonen

2 weeks stay

Hyvä hotelli hyvällä sijainnilla. Huone oli tosi siisti ja koko hotellissa palvelu pelasi loistavasti. Hotelli sopii hyvin myös lapsiperheille. Aamupala oli todella monipuolinen ja laadukas. Useita uima-altaita ja aina löytyi allas joko aurinkoa tai varjoa etsivälle.

 
18.3.2017

Kirjoittanut PaulaA4270 Helsinki, Suomi

Upea paikka

Viikko tässä hotellissa, varasimme huoneen päivää ennen lomaa suoraan hotellin nettisivuilta. Saimme huoneen, josta pääsy suoraan uima-altaalle ja puolihoidon. Uiminen pitkässä altaassa oli ihanaa. Aamiainen runsas mutta hieman tylsä suomalaiselle. Allaspalvelu sujuvaa ja illalliset maukkaita. Tosi hyvä sänky, toimiva netti kaikkialla, ilmaiset kuljetukset päivittäin moneen paikkaan - ihana paikka!

 
28.1.2017

Kirjoittanut Ville K Kokkola, Suomi

Erittäin hyvä hotelli

Olimme koko kahden viikon Thaimaan lomamme tässä hotellissa. Hotelli oli kaikin puolin kotoisa ja viihtyisä. Kahden hengen huoneeseen mahtui iso parisänky, lisävuode, sekä vauvan puinen pinnasänky. Huoneessa kaikki elektroniikka yms toimi moitteetta. Huoneen varusteluun kuului myös vedenkeitintä, silitysrautaa, sateenvarjoa, sandaaleja, rantakassi yms. Saimme vaihdettua rantakassiin sai puhtaat pyyhkeet aina kun oli tarve. Hotellin allasalue välillä varjossa. Uima-allas vaikutti kuvissa kapealta, mutta oli ihan positiivinen yllätys. Allas jaettu eri syvyisiin osiin. Aamiainen oli erittäin hyvä, en äkkiseltään keksi mitä valikoimassa olisi voinut olla lisää. Syötiin myös aika monesti hotellin ravintolassa, jossa hyvää ruokaa ja hintataso lähes sama kuin alueen muissa ravintoloissa. Nuorimmaisen purkkiruoat saatiin lämmitettyä ravintolan mikrossa. Hotellin koko henkilökunta erittäin ystävällistä ja lapset huomioon ottavia. Vastaanotto, tarjoilijat, kokit, vartijat yms. olivat aina auttavaisia. Lapset viihtyivät hyvin leikkihuoneessa, joka oli siisti koska työntekijä siellä paikalla. Wifi toimi hyvin. Hotellin sijainti rauhallinen päättyvän kadun päässä, kuitenkin tällä sivukadulla hotellin lähellä kaupat, matkatoimistot, hierontapalvelut, ravintolat ja street foodit.

 
21.1.2017

Kirjoittanut JuliaK6334 Lahti, Suomi

Luksusta!

Olimme kahden viikon lomalla tässä loistavassa hotellissa. Henkilökunta oli kaikilta osin ystävällistä ja aina valmiina auttamaan. Buffetaamiainen oli mielettömän runsas! Ruoan huoneeseen tilaaminen oli nopeaa ja lisämaksutonta. Lasten leikkihuone oli moderni ja aivan kuntosalin vieressä. Sopii hyvin pienen lapsen kanssa matkustaville. Aamupalalla oli lapsille paljon kaikkea, mm. valmiiksi täytettyjä sämpylöitä. Pinnasänky oli puinen ja iso, ei mikään rotisko matkasänky. Sijainti oli hyvä, kävelymatkan päässä rannalta ja kaupoilta. 7/11 ruokakauppa muutaman metrin päässä. Tuktuk -palvelu hotellin edestä oli hyvä apu kuumina päivinä, jos käveleminen tuntui liian raskaalta. Kaikin puolin loistava hotelli, selvästi ao nangin hienoimpia. Jos jotain negatiivista täytyy keksiä, niin aurinkoisia paikkoja allasalueella ei ollut paljoa. Eikä allas ole yksi pitkula, niinkuin joistain kuvista voisi kuvitella, vaan jaettuna 3-4 osaan.