1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Yas Island Rotana

  • Lapset syövät eurolla

Yas Island Rotana on mukava hotelli Yas Islandilla. Saari on tunnettu monista nähtävyyksistään kuten golfista, Formula 1:stä, vesipuistosta ja ostosmahdollisuuksista. Muutaman minuutin matkan päässä sijaitsee lisäksi ihana hiekkaranta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-huone 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Club-huone 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2629 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Yas Island Rotana on suuri allas maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Erillinen, varjossa oleva lastenallas. Vierailla on pääsy myös sisarhotelli Centro Yas Islandille.

Suuri tarjonta ravintoloita ja baareja. Choices on kansainvälinen ravintola, jossa tarjolla on niin buffet kuin à la carte. Blue Grillissä tarjolla on liha- ja kalaruokia sekä runsas viinikellari. Intialaisessa Rangolissa järjestetään show cookingia. Allasbaari Aquariuksessa tarjolla on yksinkertaisia annoksia lounaalla ja drinkkejä iltaisin. Trendikkäässä Y Barissa voit nauttia urheilusta sekä oluesta ja drinkeistä. Hotellissa on lisäksi aulakahvila, josta saa kahvin lisäksi raikkaita mehuja.

Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton kuntosali ja sauna. Hierontaa ja spahoitoja lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton hotellibussi, joka liikennöi Yas Islandilla.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat, lapset syövät eurolla.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.