Beach Rotana Abu Dhabi

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa
  • Keskellä Abu Dhabia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Beach Rotana Adu Dhabi on tunnettu ja hieno hotelli tasokkaalla palvelulla. Ruuan ystäville on tarjolla useita hyviä ravintoloita, ja mukavassa spassa voit nauttia rentouttavista hoidoista. Mikäli haluat lähteä ostoksille, on hotellista suora sisäänkäynti Abu Dhabi Mall -ostoskeskukseen. Nauti ihanista päivistä allasalueella tai tutustu Abu Dhabiin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Club-huone 1-3 hengelle. Yksiö 1-3 hengelle. Kaksio 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6205 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viiden tähden hotelli Beach Rotana Abu Dhabi sijaitsee aivan rannalla Abu Dhabin keskustassa. Hotellista on suora sisäänkäynti Abu Dhabi Mall -ostoskeskukseen. Allasalueella on altaan lisäksi erillinen lastenallas ja allasbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhepalvelu niin altaalla kuin rannalla. Rannalla on myös baari.

Hotellissa on yhdeksän erilaista ravintolaa. Ravintola Essence tarjoilee kansainvälistä ruokaa noutopöydästä. Veden yllä sijaitseva Finz tarjoilee tuoretta kalaa ja mereneläviä. Pregossa voit nauttia italialaisen keittiön antimista. Redo Grill on palkittu grilliravintola. Trader Vic'sissä teemana on Ranskan Polynesia. Brauhaus on saksalainen ravintola. Ravintola Indigossa saa intialaista ruokaa. Beninhasta löydät japanilais-amerikkalaisia annoksia. Ravintola Bayview tarjoilee yksinkertaisia kansainvälisiä annoksia. Aulassa on kahvila. Kanaalin yli kulkee silta, jota pitkin pääsee muihin hotelleihin ja ravintoloihin.

Maksuton tennis (mailavuokraus lisämaksusta), squash, fitnesskeskus ja pöytätennis. Urheiluohjelma erilaisilla tunneilla. Maksuton lastenkerho. Lastenhoitopalvelu lisämaksusta. Hieronta, spa-hoidot, aerobic ja vesiurheiluaktiviteetit lisämaksusta. Wifi lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta. Noin 50 metriä lähimpään supermarkettiin ja julkisen liikenteen pysäkille.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat ennakkoon syövät alle 6 -vuotiaat lapset maksutta ja 6-11 -vuotiaat lapset puoleen hintaan.

Puolihoitoon kuuluu aamiainen ja illallinen buffetravintola Essencessä. All Inclusiveen sisältyy Dine Around -konsepti, voit tällöin nauttia lounasta ja illallista buffetravintolassa tai varata pöydän muista ravintoloista, joissa tarjoillaan kiinteä kolmen ruokalajin menu.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 6.00-10.30, ravintola Essencessä. (Perjantai-lauantai tarjolla on aamiainen klo 11.00 asti).
  • Lounaspöytä, klo 12.00-15.30, ravintola Essencessä. (Perjantai-lauantai tarjolla lounaspöytä klo 12.30 alkaen).
  • Kolmen ruokalajin lounas (valmis menu) noin klo 12.00-15.30 ravintola Finzissä, Prego'sissa, Indigossa tai Brauhausissa.
  • Illallispöytä, klo 19.00-22.00 ravintola Essencessä.
  • Kolmen ruokalajin illallinen (valmis menu) ravintola Finzissä, Prego'sissa, Benihanassa, Trader Vic'sissä, Rodeo Grillissä, Indigossa tai Brauhausissa noin klo 17.00-23.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, viiniä ja paikallisia juomia, klo 12.00-23.30.
  • Dine Around - syö lounasta ja illallista buffetravintolassa tai muissa ravintoloissa. Edellyttää pöytävarausa.

Huomioithan, että ravintolat edellyttävät pöytävarausta. Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Vallitsevan tilanteen vuoksi All Inclusive tarjoillaan auki olevassa ravintolassa. Puolihoito tarjoillaan ravintolassa Prego's.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.