Huoneet

Club-huone

Moderneja club-huoneita tyylikkäällä sisustuksella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi nopealla yhteydellä, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Club-huoneisiin sisältyy: Tervetulo-drinkki sisäänkirjautumisen yhteydessä. Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen (klo 6.00-24.00). Henkilökohtaista palvelua kysymysten ja varausten suhteen. Maksuton aamiainen loungessa tai ravintola Sim Simissä, klo 6.30-11.00. Maksuttomat cocktailit ja pientä purtavaa, klo 18.00-20.00. Maksuttomat lehdet (englanniksi ja arabiaksi).

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Moderneja deluxe-huoneita tyylikkäällä sisustuksella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa allasnäkymä ja osassa merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita tyylikkäällä sisustuksella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satellittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Perhehuone

Moderneja perhehuoneita tyylikkäällä sisustuksella. Kaksi huonetta, joiden välillä on ovi. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä molemmissa huoneissa. Lisävuodemahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle / 4-6 hengelle, joista 2 lasta.