1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Park Inn Yas Island

  • All Inclusive lisämaksusta

Park Inn Yas Island sijaitsee Yas Islandin golfkentän vieressä. Täällä vietät mukavaa aurinko- ja rantalomaa. Mikäli kaipaat tekemistä, löytyy saarelta erilaisten elämysten lisäksi huvipuistoja sekä ranta.  Hotelli sijaitsee Radisson Blu Yas Islandin naapurissa, joka kuuluu Apollo Mondo Family Resort -valikoimaamme. Kaikki palvelut jaetaan näiden kahden hotellin kesken.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1490 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 35 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellialueelta löytyy perheystävällinen allas. Vieraat voivat käyttää myös sisarhotelli Radisson Blu Yas Islandin altaita. Täältä löytyy kaksi allasta, joista toinen on vain aikuisille. Täällä on myös erillinen lastenallas. Allasbaari. Maksuton hotellibussi ja maksuton sisäänpääsy Yas Beachille, jossa on beach club altaalla, mukavilla aurinkotuoleilla ja ravintolalla.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Aamiaisravintola buffetilla sekä à la carte -ravintola, jossa tarjoillaan italialaista ruokaa ja Amerigos meksikolaisilla annoksilla. Charmikas à la carte -ravintola Belgian Beer Cafe on erikoistunut belgialaisiin ruokiin ja juomiin.

Spa, jossa hoitoja lisämaksusta (ikäraja 16 vuotta). Maksuton höyryhuone, sauna ja jacuzzi. Maksuton kuntosali (ikäraja 16 vuotta). Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton tenniskenttä, varusteet lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Leikkipaikka ulkona. Bussipysäkki heti hotellin ulkopuolella. Noin kilometri Yas Express -bussille, joka on maksuton bussyhteys suurimpien Yas Islandin nähtävyyksien, kuten Ferrari Worldin ja Yas Waterwordlin välillä. Bussi kulkee klo 9.00-21.00 välillä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. All inclusive, All Inclusive Ultra ja puolihoito lisämaksusta.

Ota yhteys myyntipalveluumme mikäli haluat ostaa aterioita jouluna. Juhlaillallinen on lisämaksusta 24.12.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiaispöytä ravintola Assymetrissa, klo 6.30-10.30.

- Lounaspöytä ravintola Assymetrissa, klo 12.00-15.00.

- Illallispöytä ravintola Assymetrissa, klo 18.30-22.30.

- Jäätelöä lapsille, klo 12.00-18.00.

- Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00 (alkoholia tarjoillaan klo 11.00 alkaen).

- Illallinen kerran viikossa à la carte-ravintola Filinissä tai Amerigosissa.

- Ateria ja alkoholiton juoma valmiilta listalta Yas Beach Clubilla, jonne hotellivierailla on maksuton sisäänpääsy.

All Inclusive Ultra lisämaksusta sisältää:

- Aamiaispöytä ravintola Assymetrissa, klo 6.30-10.30.

- Lounaspöytä ravintola Assymetrissa, klo 12.00-15.00.

- Illallispöytä ravintola Assymetrissa, klo 18.30-22.30.

- Jäätelöä lapsille, klo 12.00-18.00.

- Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00 (alkoholia tarjoillaan klo 11.00 alkaen).

- Kaksi illallista kerran viikossa à la carte-ravintola Filinissä tai Amerigosissa.

- Päivittäinen minibaarin täydennys.

- 20 % alennus huonepalvelusta.

- Erikoisalennuksia valikoiduista The Span hoidoista.

- Ateria ja alkoholiton juoma valmiilta listalta Yas Beach Clubilla, jonne hotellivierailla on maksuton sisäänpääsy.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive ja All Incluisve Ultra ovat voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.