Golden Sun

 • All Inclusive sisältyy hintaan
 • Lähellä rantaa
 • Hieno allasalue

Golden Sun tarjoaa hyvät puitteet lomailuun riippumatta siitä, haluatko viettää päiväsi rannalla tai pulahtaa uimaan hotellin suurella allasalueella. Hintaan sisältyy ruoka ja juomat, joten voit laittaa lompakon sivuun ja ottaa rennosti Kalamakin kauniissa ympäristössä.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Todella ystävällinen ja aurinkoinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1102 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Golden Sun sijaitsee lähellä rantaa ja noin 700 metrin päässä tavernoista ja putiikeista. Suuri allasalue erillisellä lastenaltaalla ja jacuzilla. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas-/snackbaari.

Buffetravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälistä ruokaa. Viihdettä useana päivänä viikossa (englanninkielinen henkilökunta). Pelialue, jossa biljardi, pöytätennis ja jalkapallopeli.

Sisarhotelli Golden Sun Suitesin spa on käytössä yli 18-vuotiaille.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Läheisiin tavernoihin ja kauppoihin noin 700 metriä. Läheisen lentokentän ääniä voidaan pitää häiritsevinä. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

Ravintola:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-9.30
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00
 • Illallispöytä, klo 19.00-21.30
 • Jäätelöä lounaan ja illallisen aikana

Allasbaari:

 • Voileipiä, klo 11.00-18.00.

 • Kakkua, klo 14.30-15.30.

 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä ja virvoitusjuomia, klo 11.00-23.00

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Hotellit Kalamaki

Dennys Inn

Dennys Inn on pidetty ja perheomisteinen hotelli hyvällä sijainnilla. Allasalue kutsuu viettämään rentoja päiviä ja lähistöllä sijaitsevalle hienolle hiekkarannalle pääset kätevästi kävellen.

Marelen

Perheille sopiva hotelli Marelen sijaitsee viihtyisässä, vehreässä ympäristössä. Uima-altailla viihtyy koko perhe, mutta lasten suosikki on varmasti hauska leikkiallas vesiliukumäkineen. Ranta ja meri ovat myös lähellä.

Bitzaro Grande

Tervetuloa moderniin ja tyylikkääseen All Inclusive-hotelli Bitzaro Grandeen, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kalamakin keskustasta ja pehmeältä hiekkarannalta. Vietä päiväsi rennosti riippumatolla, pulahtamalla suureen altaaseen, liikunnalla tai tilaamalla jotain hyvää allasbaarista.

Caretta Beach

Tervetuloa hotelli Caretta Beachiin, joka sijaitsee rauhallisella, perheiden suosimalla Kalamakin alueella, joka on tunnettu lapsiperheille sopivasta pitkästä ja matalavetisestä hiekkarantastaan. Täällä on helppo rentoutua mutta myös aktiviteetteja riittää, hotellin alueella on pieni vesipuisto ja paljon huvituksia lapsille.

Golden Sun Resort & Spa

Hotellissa Golden Sun Resort & Spa on helppo rentoutua ja vain nauttia lomasta. Kaikissa huoneissa on hienosti sisustettu ulkotila yksityisellä altaalla ylellisen loman viettoa varten. Hotellilla on suuri allasalue, jossa on allasbaari, à la carte-ravintola ja spa hemmottelevin hoidoin. Lähde kävelylle Kalamakin rannalle ja pulahda meren aaltoihin.

Cavo D'Oro Hotel

Cavo D'Oro Hotel sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä pitkältä hiekkarannalta Kalamakissa. Täällä lapset voivat nauttia uimapäivistä rannalla tai hotellin omalla lastenaltaalla. Puolihoito sisältyy hintaan.

Sirocco

Sirocco on vehreä paratiisi mukavan matkan päässä Kalamakin viiden kilometrin pituiselta hiekkarannalta. Vietä lomapäiviä altaalla ja Kalamakin kylää tutkien ja kreikkalaiseen keittiöön tutustuen. Sirocco toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.