Golden Sun Resort & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Hotellissa Golden Sun Resort & Spa on helppo rentoutua ja vain nauttia lomasta. Kaikissa huoneissa on hienosti sisustettu ulkotila yksityisellä altaalla ylellisen loman viettoa varten. Hotellilla on suuri allasalue, jossa on allasbaari, à la carte-ravintola ja spa hemmottelevin hoidoin. Lähde kävelylle Kalamakin rannalle ja pulahda meren aaltoihin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Golden Sun Resort & Spa on aivan uusi hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 18 -vuotiaat matkustajat. Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kalamakin pitkältä hiekkarannalta, joka on tunnettu Caretta caretta -merikilpikonnistaan. Hotelli koostuu useasta pienemmästä rakennuksesta, joissa on hienoja huoneita yksityisine altaineen. Hotellialueella on lisäksi viihtyisä allasalue suurella altaalla ja jacuzzilla. Altaan vierellä aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomia aurinkotuoleja. Allasbaarissa tarjoillaan pientä purtavaa ja juomia. Hotellin à la carte-ravintolassa voit nauttia aamiaista ja illallista.

Maksuton spa, jossa sisäallas ja jacuzzi. Spa -hoitoja lisämaksusta. Vastaanotto sijaitsee naapurihotellissa Golden Sun noin 200 metrin päässä. Rannalle noin 130 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa