Cavo D'Oro Hotel

Cavo D'Oro Hotel sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä pitkältä hiekkarannalta Kalamakissa. Täällä lapset voivat nauttia uimapäivistä rannalla tai hotellin omalla lastenaltaalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys , rauhallinen paikka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 716 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cavo D'Oro Hotel sijaitsee rauhallisella alueella Kalamakissa, Zakynthoksen eteläpuolella. Kalamakin ihana hiekkaranta sopii hyvin lapsiperheille, ja rannalla voit jopa nähdä jopa merikilpikonnia, jotka tulevat rannalle munimaan. Kalamakissa on muutamia ravintoloita ja baareja, ja rannan eteläpuolella sijaitsee myös eläväinen Laganas, josta löytyy vielä lisää vaihtoehtoja.

Hotellilla on kaksi allasaluetta, joista toisessa on matalampi alue lapsille ja toinen on vain aikuisille. Aurinkotuoleja ja -varjoja.

Noutopöytäravintola Remezzo tarjoaa aamiaista ja illallista. Snack-baarista saat lounasta ja juomia. Kreikkalainen ilta ja grilli-illallinen useamman kerran viikossa. Kevyttä iltaohjelmaa. Englanninkielellä ohjattuja aktiviteetteja kuten vesijumppaa, kilpailuja ja rantalentopalloa. Biljardia.

Maksuton wifi koko hotellin alueella. Pesupalvelu. Vastaanotossa on vedenkeitin ja silitystarvikkeet lainattavaksi. Zakynthoksen keskustaan on noin 6 kilometria, hotellin ulkopuolella on bussipysäkki. Hotellissa on rappusia ja korkeuseroja. Rannalle mennessä ylitettävä tie, jossa on liikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.00.

Hotellit Kalamaki

Dennys Inn

Dennys Inn on pidetty ja perheomisteinen hotelli hyvällä sijainnilla. Allasalue kutsuu viettämään rentoja päiviä ja lähistöllä sijaitsevalle hienolle hiekkarannalle pääset kätevästi kävellen.

Golden Sun

Golden Sun tarjoaa hyvät puitteet lomailuun riippumatta siitä, haluatko viettää päiväsi rannalla tai pulahtaa uimaan hotellin suurella allasalueella. All Inclusive sisältyy lomasi hintaan, joten voit laittaa lompakon sivuun ja ottaa rennosti Kalamakin kauniissa ympäristössä.

Marelen

Perheille sopiva hotelli Marelen sijaitsee viihtyisässä, vehreässä ympäristössä. Uima-altailla viihtyy koko perhe, mutta lasten suosikki on varmasti hauska leikkiallas vesiliukumäkineen. Ranta ja meri ovat myös lähellä.

Bitzaro Grande

Tervetuloa moderniin ja suosittuun All Inclusive-hotelli Bitzaro Grandeen, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kalamakin keskustasta ja pehmeältä hiekkarannalta. Vietä päiväsi rennosti riippumatolla, pulahtamalla suureen altaaseen, liikunnalla tai tilaamalla jotain hyvää allasbaarista.

Caretta Beach

Tervetuloa hotelli Caretta Beachiin, joka sijaitsee rauhallisella, perheiden suosimalla Kalamakin alueella, joka on tunnettu lapsiperheille sopivasta pitkästä ja matalavetisestä hiekkarantastaan. Täällä on helppo rentoutua mutta myös aktiviteetteja riittää, hotellin alueella on pieni vesipuisto ja paljon huvituksia lapsille. All Inclusive sisältyy hintaan!

Golden Sun Resort & Spa

Hotellissa Golden Sun Resort & Spa on helppo rentoutua ja vain nauttia lomasta. Kaikissa huoneissa on hienosti sisustettu ulkotila yksityisellä altaalla ylellisen loman viettoa varten. Hotellilla on suuri allasalue, jossa on allasbaari, à la carte-ravintola ja spa hemmottelevin hoidoin. Lähde kävelylle Kalamakin rannalle ja pulahda meren aaltoihin.

Sirocco

Sirocco on vehreä paratiisi mukavan matkan päässä Kalamakin viiden kilometrin pituiselta hiekkarannalta. Vietä lomapäiviä altaalla ja Kalamakin kylää tutkien ja kreikkalaiseen keittiöön tutustuen. Sirocco toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.