Caretta Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Caretta Beach sijaitsee rauhallisella Kalamakin alueella, joka on tunnettu lapsiperheille sopivasta pitkästä ja matalavetisestä hiekkarantastaan. Täällä on helppo rentoutua mutta myös aktiviteetteja riittää, hotellin alueella on pieni vesipuisto ja paljon huvituksia lapsille.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

4,9 10:stä
Perustuu 12 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1910 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Caretta Beach koostuu päärakennuksesta ja 12 pienemmästä rakennuksesta.

Altailla on aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Hotelli järjestää shuttle kuljetuksen rannalle päivittäin tasatunnein klo. 11-19.

Hotellilla on kuntosali aktiivista lomaa kaipaaville ja Serenity spa, jossa hoidot lisämaksusta. Voit myös nautiskella saunassa tai uudessa hamamissa tai testata Garra Rufan fish spa jaloille.

Biljardi, darts, pöytätennis ja vesiaktiviteetteja. Iltaisin tarjolla iltaohjelmaa, kuten pelejä ja visoja. Hotellissa on myös lastenkerho ja minidisco.

Vesipuisto Vesipuisto on avoinna klo. 11-17.00 ja sisäänpääsy sisältyy All Inclusiveen. Paljon vesiliukumäkiä, lazy river, aaltoallas, lastenaltaita, snackbaari ja paljon aurinkotuoleja joilla rentoutua. Viisi vesiliukumäkeä joihin vaaditaan 120 cm pituus, pienemmille lapsille oma vesiliukumäki.

Aktiviteettipuisto Fun Park sijaitsee hotellialueella, mutta se ei ole hotellin omistuksessa (ei kuulu hotellin hintaan). Puisto on avoinna kaikille asiakkaille joka ilta klo 18-00.00. Puistossa on pomppulinnoja, trampoliineja, törmäilyautoja ja kolikkopelejä. Hinnat vaihtelevat peleittäin. Snackbaari/pizzeria ja jalkapallokenttä.

Hotellissa maksuton wifi aulassa. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Kalamakin keskustassa on hyvä ravintola, baari ja shoppailutarjonta. Kreikkalaisia tavernoja ja kansainvälisiä ruokia tarjoavia ravintoloita. Leipomo, supermarketteja ja minigolf.

Ateriat

All Inclusive

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa