Bitzaro Grande

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa moderniin ja tyylikkääseen All Inclusive-hotelli Bitzaro Grandeen, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kalamakin keskustasta ja pehmeältä hiekkarannalta. Vietä päiväsi rennosti riippumatolla, pulahtamalla suureen altaaseen, liikunnalla tai tilaamalla jotain hyvää allasbaarista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Sviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,8 10:stä
Perustuu 5 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1726 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

All Inclusive -hotelli Bitzaro Grande sijaitsee Kalamakissa vehreässä puutarhassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä rannalta.

Hotellilla on viihtyisä allasalue, jossa suuri allas, allasbaari sekä aurinkoterassi.

Bitzaro Grandessa on buffetravintola sekä à la carte-ravintola Il Giardino. Buffetravintolassa mahdollisuus ruokailla sekä ulko- että sisätiloissa rennossa tunnelmassa, ihaillen näkymiä altaalle ja hotellin puutarhaan. Täällä tarjoillaan sekä kreikkalaisia että kansainvälisen keittiön herkkuja. Il Giardinossa tarjolla valmis menu, jossa kreikkalaisia ja grillattuja annoksia. Siisti pukeutuminen vaaditaan, pitkät housut tai hame. Ei ranta- tai urheiluvaatteita, sandaaleja, lyhyitä toppeja tai shortseja. Pöytävaraus suositeltava vähintään päivää ennen.

Hotellilla on tenniskenttä, pieni kuntosali (avoinna klo 10.00-18.00), biljardipöytä ja pöytätennis. Rentoudu hotellin spa-osastolla, Armonia Spassa. Täällä on monipuolinen valikoima hierontahoitoja (lisämaksusta) sekä jacuzzi ja sauna.

Maksuton wifi koko hotellilla.

Hotelli sijaitsee noin 500 metrin päässä Kalamakin rannalta, joka on osa National Marine Parkia. Alue on tunnettu Caretta Caretta -merikilpikonnista, jotka elävät ja pesivät täällä.

Noin 500 metrin päässä hotellilta on tarjolla putiikkeja, ravintoloita ja baareja. Noin 2 kilometriä lentokentälle.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo. 7.30-10.30.
  • Lounaspöytä, klo. 12.30-14.00.
  • Voileipiä snackbaarissa, klo. 10.00-18.00.
  • Iltapäiväkahvi, klo. 15.00-17.00.
  • Illallispöytä tai illallinen valmiista menusta ravintola Il Giardinossa, klo. 19.00-21.00
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, kuten olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo. 10.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytetään hotellin All Inclusive-korttia. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Lentoliikenne saatetaan kokea häiritsevänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Kalamaki

Dennys Inn

Dennys Inn on pidetty ja perheomisteinen hotelli hyvällä sijainnilla. Allasalue kutsuu viettämään rentoja päiviä ja lähistöllä sijaitsevalle hienolle hiekkarannalle pääset kätevästi kävellen.

Golden Sun

Golden Sun tarjoaa hyvät puitteet lomailuun riippumatta siitä, haluatko viettää päiväsi rannalla tai pulahtaa uimaan hotellin suurella allasalueella. Hintaan sisältyy ruoka ja juomat, joten voit laittaa lompakon sivuun ja ottaa rennosti Kalamakin kauniissa ympäristössä.

Marelen

Perheille sopiva hotelli Marelen sijaitsee viihtyisässä, vehreässä ympäristössä. Uima-altailla viihtyy koko perhe, mutta lasten suosikki on varmasti hauska leikkiallas vesiliukumäkineen. Ranta ja meri ovat myös lähellä.

Crystal Beach

Hotelli Crystal Beachissa voit istahtaa aurinkotuoliin ja nauttia upeasta näkymästä kimmeltävälle merelle! Janon yllättäessä apua saa allasbaarista, josta voit tilata virkistäviä juomia.

Anagenessis Village

Hotelli ja sitä ympäröivä puutarha luovat Anagenessis Villagesta kartanomaisen ensivaikutelman. Täällä majoitut rauhallisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lyhyen etäisyyden päässä Kalamakin keskustan palveluista ja rannasta.