Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

 • Hieno sijanti rannalla
 • Paljon tekemistä lapsille
 • Paljon tyytyväisiä asiakkaita
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa pidettyyn Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spahan, joka on tyylikäs ja korkean asiakastyytyväisyyden All Inclusive -hotelli Falirakin rannalla. Hotellilla on suuri ja ihana allasalue, paljon aktiviteetteja lapsille ja mukava valikoima ravintoloita, jotka sisältyvät All Inclusiveen.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelualttius ja sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2140 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spassa on suuri puutarha, jossa allasalue kolmella altaalla. Yhdessä altaista on lapsille tarkoitettu osio ja kolme vesiliukumäkeä. Aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta. Maksuttomat allaspyyhkeet. Allasbaari ja rantabaari, joista saa yksinkertaisia ruoka-annoksia. Falirakin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellilta ja täällä on vesiurheilukeskus sekä aurinkotuoleja (lisämaksusta).

Buffetravintola sekä viisi á la carte -ravintolaa, jotka tarjoavat kreikkalaista, italialaista, aasialaista, sushia ja meksikolaista ruokaa. Hotellilla on jäätelöbaari ja crêpes -ravintola. À la carte -ravintoloihin tarvitaan pöytävaraus. Jäätelöbaari ja crepes-ravintola. Ravintoloissa pukukoodi iltaisin (miehillä pitkät housut).

Aktiviteetteja kaiken ikäisille, sekä iltaohjelmaa. Livemusiikkia tiettyinä iltoina. Spa, jossa erilaisia hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Lasten leikkipaikka ja hotellin on oma lastenkerho (4-12-vuotiaille). Tennis ja pöytätennis.

Vesiurheilukeskus ja aurinkotuoleja rannalla lisämaksusta. Hotellilla maksuton ulkoilmakuntosali, vesiaerobicia, zumbaa ja joogaa. Maksuton wifi. Minimarketti. Koruliike.

Hotellialueella on portaita ja korkeuseroja. Hotelli sijaitsee Falirakin keskustassa, korkeasesongin aikaan baarien ja iltaelämän äänet voidaan kokea häiritsevinä. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

Hotelli järjestää pyynnöstä vegaani-, kasvis-, gluteeniton, laktoositon tai diabeetikoille sopivaa ruokaa.

All Inclusive

 • Mannermainen aamiainen, klo 4.00-6.30.
 • Aamiaispöytä, 7.00-10.30.
 • Brunssi (á la carte), klo 9.00-12.00.
 • Snacksejä allasbaarissa klo 10.00-18.00.
 • Jäätelöä ja lettuja, klo 10.00-2.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30
 • Illallinen, klo 18.30-21.00. Illallinen buffet-ravintolassa tai jossakin viidestä à la carte -ravintolasta, minne vaaditaan varaus.
 • Yksinkertainen buffet, jossa tarjolla lämpimiä annoksia, klo 21.30-4.00.
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, viiniä, olutta ja virvoitusjuomia, klo 10.00-24.00
 • Iltapäivätee, klo 17.00-19.00
 • Erilaisia urheilumahdollisuuksia: tennis, pöytätennis, vesipoolo, koripallo jne.

Hotellin asukkaiden on käytettävä hotellin All Inclusive -ranneketta tunnisteena. All Inclusive on käytettävissä 12.00 saakkaa lähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.