Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

 • Hieno sijanti rannalla
 • Paljon tekemistä lapsille
 • Paljon tyytyväisiä asiakkaita

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa pidettyyn Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spahan, joka on tyylikäs ja korkean asiakastyytyväisyyden All Inclusive -hotelli Falirakin rannalla. Hotellilla on suuri ja ihana allasalue, paljon aktiviteetteja lapsille ja mukava valikoima ravintoloita, jotka sisältyvät All Inclusiveen.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli henkeä salpaavan kaunis ja henkilö kunta erittäin ammatti taitoisia ja ihania. Hotell...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2358 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spassa on suuri puutarha, jossa allasalue kolmella altaalla. Yhdessä altaista on lapsille tarkoitettu osio ja kolme vesiliukumäkeä. Aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta. Maksuttomat allaspyyhkeet. Allasbaari ja rantabaari, joista saa yksinkertaisia ruoka-annoksia. Falirakin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellilta ja täällä on vesiurheilukeskus sekä aurinkotuoleja (lisämaksusta).

Buffetravintola sekä viisi á la carte -ravintolaa, jotka tarjoavat kreikkalaista, italialaista, aasialaista, sushia ja meksikolaista ruokaa. Hotellilla on jäätelöbaari ja crêpes -ravintola. À la carte -ravintoloihin tarvitaan pöytävaraus. Jäätelöbaari ja crepes-ravintola. Ravintoloissa pukukoodi iltaisin (miehillä pitkät housut).

Aktiviteetteja kaiken ikäisille, sekä iltaohjelmaa. Livemusiikkia tiettyinä iltoina. Spa, jossa erilaisia hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Lasten leikkipaikka ja hotellin on oma lastenkerho (4-12-vuotiaille). Tennis ja pöytätennis.

Vesiurheilukeskus ja aurinkotuoleja rannalla lisämaksusta. Hotellilla maksuton ulkoilmakuntosali, vesiaerobicia, zumbaa ja joogaa. Maksuton wifi. Minimarketti. Koruliike.

Hotellialueella on portaita ja korkeuseroja. Hotelli sijaitsee Falirakin keskustassa, korkeasesongin aikaan baarien ja iltaelämän äänet voidaan kokea häiritsevinä. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

Hotelli järjestää pyynnöstä vegaani-, kasvis-, gluteeniton, laktoositon tai diabeetikoille sopivaa ruokaa.

All Inclusive

 • Mannermainen aamiainen, klo 04.00-06.30, ravintola Navaronessa.
 • Aamiaispöytä klo 07.00-10.30, ravintola Navaronessa.
 • Á la carte brunssi, klo 09.00-12.00.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 10.00-18.00.
 • Jäätelöä ja crepejä, klo 10.00-02.00.
 • Lounaspöytä klo 12.30-14.30, ravintola Navaronessa.
 • Illallispöytä klo 18.30-21.30.
 • Myöhäinen illallispöytä ja yöpalaa, klo 22.00-04.00, ravintola Navaronessa.
 • Vapaavalintainen lounas, klo 13.00-18.00, Burgerissa.
 • Vapaavalintainen lounas, klo 13.00-18.00, Ouzerissa.
 • Vapaavalintainen lounas tai illallinen, klo 12.30-14.30 tai 19.00-22.00, kreikkalaisessa á la carte ravintola Ellinadikossa.
 • Vapaavalintainen lounas tai illallinen, klo 12.30-14.30 tai 19.00-22.00, italialaisessa á la carte ravintola Italianissa.
 • Vapaavalintainen lounas tai illallinen, klo 12.30-14.30 tai 19.00-22.00, meksikolaisessa á la carte ravinola Tex-Mexissä.
 • Vapaavalintainen illallinen, klo 19.00-22.00, aasialaisessa á la carte ravintola Pan-Asianissa.
 • Pita-annoksia, klo 13.00-21.00, Pita Cornerissa.
 • Crepejä, klo 8.30-00.30, Creperiessä.
 • Pizza on the Beach, klo 10.30-18.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.
 • Iltapäivätee tai -kahvi, klo 17.00-19.00.
 • Ohjelmaa ja aktiviteetteja.

Huomioithan, että muutokset on mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä 12.00 saakkaa lähtöpäivänä.

Hotellit Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Tyylikäs All Inclusive -hotelli hienolla paikalla rannalla. Suurella allasalueella on useita altaita, rannalla runsaasti aurinkotuoleja, liikuntamahdollisuuksia sekä rentouttava spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa on tasokas All Inclusive -hotelli kauniilla paikalla aivan rannalla. Hotellilla on palatsinomainen ulkomuoto ja suuri suolavesiallas. Varaa huone omalla altaalla ja pulahda uimaan omalta terassilta.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel on suosittu perhehotelli, joka sijaitsee aivan rannalla. Hotellilla on paljon aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. All Inclusive -ohjelmaan sisältyy myös nameja ja popcornia lapsille. Lisäksi hotellilla on oma elokuvateatteri ja pieni huvipuisto.

Amada Colossos

Amada Colossos on suuri ja moderni All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla rannalla ja täällä on oma vesipuisto useine vesiliukumäkineen. Aikuisille matkustajille on oma uima-allas sekä osio ravintolasta, joka toivottaa tervetulleeksi ilman lapsia matkustavat. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja useista niistä on kaunis merinäköala.

Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa toivottaa sinut tervetulleeksi lähelle turkoosinsinistä merta ja valkeaa hiekkarantaa. Hotellin arkkitehtuuri muodostuu puhtaista linjoista, suurista ja avoimista tiloista ja vaaleista väreistä. Nauti kauniista allasalueesta, jonka laguuninmuotoiset altaat levittäytyvät pitkin hotellin piha-alueita. Useita ravintoloita, joissa tarjoillaan herkullista ruokaa upeiden maisemien äärellä.