Mitsis Alila Resort & Spa

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Upea hotelli
 • Varaa huone uima-altaalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Mitsis Alila Resort & Spa on tasokas All Inclusive -hotelli kauniilla paikalla aivan rannalla. Hotellilla on palatsinomainen ulkomuoto ja suuri suolavesiallas. Varaa huone omalla altaalla ja pulahda uimaan omalta terassilta.

VIIKON matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/henkilö kaikista Rodoksen rantalomista kesällä 2022.

Etu on voimassa 26.6.2022 saakka, koskee vain uusia varauksia ja lähtöjä välillä 1.8.-16.10.2022.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Perhehuoneita 2-4/2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita uima-altaalla 2–4 hengelle. Juniorsviittejä 2 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelu ja ruoka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3107 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mitsis Alila Resort & Spa on suuri ja tasokas All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla rannalla. Viihtyisällä allasalueella on kolme uima-allasta sekä erillinen lastenallas jossa vesiliukumäki. Kaikki hotellin altaat ovat suolavesialtaita. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Pääravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen noutopöydästä, jossa on kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa. Neljä à la carte -ravintolaa: italialainen, aasialainen, meksikolainen ja kreikkalainen ravintola. À la carte -ravintoloihin tulee tehdä pöytävaraus. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut tai siistit shortsit, ei sandaaleja, ei minihametta naisilla. Rantavaatteet, uimavaatteet, flip flopit tai rantatossut eivät ole sallittuja.

Hotellissa on myös pienempiä ruokakulmauksia, joissa tarjoillaan mm. hampurilaisia, lettuja, mezejä, souvlakeja sekä gyroksia. Viisi baaria, joista yksi on viinibaari (vain aikuisille), yksi shampanjabaari ja kolme tavallista baaria. Iltapäivätee tarjoillaan joka päivä. Ohjelmaa ja elävää musiikkia.

Useita maksuttomia aktiviteetteja, kuten boccia, rantalentopallo, jalkapallo, pöytätennis, vesipoolo, darts, tennis, aerobic ja melontaa. Maksuton kuntosali (ikäraja 12v.). Vesiurheilukeskuksessa on vesihiihtoa, vesijettejä, vetovarjoliitoa, banaaniveneajelua, katamaraaneja ja polkuveneitä lisämaksusta. Biljardia ja pelihuone lisämaksusta. Lapsille on leikkipaikka, minidisko ja Playstation-nurkkaus. Hotellilla on myös hattara- ja popcorn-kärry. Useissa baareissa tarjolla hilejuomia.

Spa (ikäraja 16v), sisäallas, hierontaa ja hamam lisämaksusta. Maksuton wifi normaalinopeudella hotellialueella. Nopeampi yhteys lisämaksusta. Huonepalvelu ympäri vuorokauden. Pesulapalvelu lisämaksusta. 

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

Hotelli tarjoaa gluteenitonta, laktoositonta, diabeetikkoruokaa ja kasvisruokaa sekä vegaaniruokaa erillisestä pyynnöstä.

All Inclusive

 • Yksinkertainen aikainen aamiainen, klo 4.00-7.00 (pyynnöstä), pääravintolassa.
 • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.30, pääravintolassa.
 • Brunssi (à la carte, vain aikusille), klo 8.30-11.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, pääravintolassa.
 • Iltapäivätee, klo 16.00-19.00.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30, pääravintolassa.
 • Myöhäinen illallispöytä ja yöpalaa, klo 21.30-4.00, pääravintolassa.
 • Vapaavalintainen lounas, klo 13.00-18.00, Burgerissa.
 • Vapaavalintainen lounas, klo 13.00-18.00, Ouzerissa.
 • Vapaavalintainen lounas tai illallinen, klo 12.30-14.30 tai 19.00-22.00, kreikkalaisessa à la carte ravintola Ellinadikossa.
 • Vapaavalintainen lounas tai illallinen, klo 12.30-14.30 tai 19.00-22.00, italialaisessa à la carte ravintola Italianissa.
 • Vapaavalintainen lounas tai illallinen, klo 12.30-14.30 tai 19.00-22.00, meksikolaisessa à la carte ravintola Tex-Mexissä.
 • Vapaavalintainen illallinen, klo 19.00-22.00, aasialaisessa á la carte ravintola Pan-Asianissa.
 • Pita-annoksia, klo 13.00-21.00, Pita Cornerissa.
 • Crepejä, klo 8.30-00.30, Creperiessä.
 • Pizza on the Beach, klo 10.30-18.00.
 • Hedelmiä ja jäätelöä rantabaarissa, klo 10.00-18.00 ja 10.00-00.00 (heinä-elokuu).
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-01.00.
 • Ohjelmaa ja aktiviteetteja.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Hotelli sai vuonna 2018 Tripadvisorin "Certificate of Excellence" -maininnan. Hotelli on saanut myös muita palkintoja ja mainintoja vuosien aikana.

Hotellit Kalithea & Faliraki

Esperos Mare

Tyylikäs All Inclusive -hotelli hienolla paikalla rannalla. Suurella allasalueella on useita altaita, rannalla runsaasti aurinkotuoleja, liikuntamahdollisuuksia sekä rentouttava spa.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Tervetuloa pidettyyn Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spahan, joka on tyylikäs ja korkean asiakastyytyväisyyden All Inclusive -hotelli Falirakin rannalla. Hotellilla on suuri ja ihana allasalue, paljon aktiviteetteja lapsille ja mukava valikoima ravintoloita, jotka sisältyvät All Inclusiveen.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel on suosittu perhehotelli, joka sijaitsee aivan rannalla. Hotellilla on paljon aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. All Inclusive -ohjelmaan sisältyy myös nameja ja popcornia lapsille. Lisäksi hotellilla on oma elokuvateatteri ja pieni minihuvipuisto.

Amada Colossos

Amada Colossos on suuri ja moderni All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla rannalla ja täällä on oma vesipuisto useine vesiliukumäkineen. Aikuisille matkustajille on oma uima-allas sekä osio ravintolasta, joka toivottaa tervetulleeksi ilman lapsia matkustavat. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja useista niistä on kaunis merinäköala.

Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa toivottaa sinut tervetulleeksi lähelle turkoosinsinistä merta ja valkeaa hiekkarantaa. Hotellin arkkitehtuuri muodostuu puhtaista linjoista, suurista ja avoimista tiloista ja vaaleista väreistä. Nauti kauniista allasalueesta, jonka laguuninmuotoiset altaat levittäytyvät pitkin hotellin piha-alueita. Useita ravintoloita, joissa tarjoillaan herkullista ruokaa upeiden maisemien äärellä.