Mitsis Alila Resort & Spa

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Upea hotelli
 • Varaa huone uima-altaalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Mitsis Alila Resort & Spa on suuri, tasokas All Inclusive -hotelli kauniilla paikalla aivan rannalla. Suuri allasalue on kaunis ja viihtyisä. Varaa huone omalla altaalla ja pulahda uimaan omalta terassilta.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Perhehuoneita 2-4/2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita uima-altaalla 2–4 hengelle. Juniorsviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oma terassi, iso huone, tehokas cooleri
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2944 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mitsis Alila Resort & Spa on suuri ja tasokas All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla rannalla. Viihtyisällä allasalueella on kolme uima-allasta sekä erillinen lastenallas jossa vesiliukumäki. Kaikki hotellin altaat ovat suolavesialtaita. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Pääravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen noutopöydästä, jossa on kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa. Neljä à la carte -ravintolaa: italialainen-, aasialainen-, meksikolainen- ja kreikkalainen ravintola. À la carte -ravintoloihin tulee tehdä pöytävaraus. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut tai siistit shortsit, ei sandaaleja, ei minihametta naisilla. Rantavaatteet, uimavaatteet, flip flopit tai rantatossut eivät ole sallittuja. Hotelli järjestää show kokkausta vierailleen. Hotellissa on myös pienempiä ruokakulmauksia, joissa tarjoillaan mm. hampurilaisia, lettuja, mezejä, souvlakeja sekä gyroksia. Viisi baaria, joista yksi on viinibaari (vain aikuisille), yksi shampanjabaari ja kolme tavallista baaria. Iltapäivätee tarjoillaan joka päivä.

Ohjelmaa ja elävää musiikkia. Useita maksuttomia aktiviteetteja, kuten boccia, rantalentopallo, jalkapallo, pöytätennis, vesipoolo, darts, tennis, aerobic ja melontaa. Vesiurheilukeskuksessa on vesihiihtoa, vesijettejä, vetovarjoliitoa, banaaniveneajelua, katamaraaneja ja polkuveneitä lisämaksusta. Lisämaksusta sukellustunteja. Biljardia ja pelihuone lisämaksusta. Lapsille on leikkipaikka ja minidisko. Ennakkoon tilaamalla mahdollisuus lisämaksusta hevos- ja poniratsastukseen. Spa (ikäraja 16 v), sisäallas ja maksuton kuntosali. Hieronta ja hamam lisämaksusta.

Koko hotellissa on maksuton, standardi nopeudella toimiva wifi (myös huoneissa). Mahdollisuus ostaa nopeampi yhteys lisämaksusta niin huoneisiin kuin yleisiin tiloihin. Internetpiste lisämaksusta. Huonepalvelu ympäri vuorokauden. Pesulapalvelu lisämaksusta. 

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Yksinkertainen aikainen aamiainen, klo 4.00-7.00 (pyynnöstä).
 • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.30.
 • Brunssi (à la carte, vain aikusille), klo 9.00-12.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30.
 • Iltapäivätee, klo 16.00-19.00.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30 tai à la carte, klo 19.00-22.00 (à la carte tulee varata ennakkoon).
 • Myöhäinen illallispöytä, klo 21.30-4.00.
 • Hedelmiä ja jäätelöä rantabaarissa, klo 10.00-18.00 ja 10.00-00.00 (heinä-elokuu).
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–1.00.
 • Ohjelmaa ja aktiviteetteja.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Hotelli sai vuonna 2018 Tripadvisorin "Certificate of Excellence" -maininnan. Hotelli on saanut myös muita palkintoja ja mainintoja vuosien aikana.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.