Elysium Resort & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Elysium Resort & Spa toivottaa sinut tervetulleeksi lähelle turkoosinsinistä merta ja valkeaa hiekkarantaa. Hotellin arkkitehtuuri muodostuu puhtaista linjoista, suurista ja avoimista tiloista ja vaaleista väreistä. Nauti kauniista allasalueesta, jonka laguuninmuotoiset altaat levittäytyvät pitkin hotellin piha-alueita. Useita ravintoloita, joissa tarjoillaan herkullista ruokaa upeiden maisemien äärellä.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Club-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

ilmastointi
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2664 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elysium Resort & Spa on ylellinen hotelli, joka sijaitsee rannalla lähellä tunnettuja Kalithean lähteitä. Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet pitkin suurta ja vehreää puutarhaa. Täällä on suuri allasalue, jonka laguuninmuotoisella altaalla on osio lapsille, jacuzzi ja allasbaari. Hotellin edustalla on hiekkaranta. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla sekä rannalla. Maksuttomia allaspyyhkeitä.

Hotellilla on useita ravintoloita. Emerald Restaurantissa tarjoillaan aamiaista noutopöydästä ja illalla tarjolla on kreikkalainen menu. Fresh Mediterranean Restaurantissa sijaitsee laguuninmuotoisen altaan vierellä ja täällä on tarjolla välimerentyylisiä annoksia tarjoileva à la carte-menu. Noble Gourmet Restaurant sijaitsee korkeammalla päärakennuksessa ja täällä vallitsee rauhallinen tunnelma panoramanäkymin. Kaikissa ravintoloissa vaaditaan siisti pukeutuminen: miehillä oltava pitkät housut ja umpinaiset kengät, ei rantavaatetusta. Elävää musiikkia ja teemailtoja.

Hotellilla on suuri spa, jossa vallitsee rentouttava tunnelma. Täällä on lämmitetty sisäallas sekä spa-hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Pilatesta ja joogaaa. Maksuton suuri kuntosali ja tennis.

Elite Club

Club-huoneissa, juniorsviiteissä ja sviiteissä majoittuvilla asiakkailla pääsy hotellin Elite Clubiin, jossa pääsy yksityiseen sisäänkirjautumiseen sekä Elite Club Loungeen. Täällä tarjoillaan maksutta mehua, kahvia, teetä, hedelmiä ja yksinkertaisia välipaloja. Lisäksi tarjolla kansainvälisiä sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Elite Clubin asiakkailla mahdollisuus nauttia aamiaista hotellin kattoterassilla sijaitsevassa Senses Caféssa.

Ateriat

Kahden hengen huone ja Superior-huone: Puolihoito. Täysihoito lisämaksusta. Club-huone, sviitti ja juniorsviitti: Aamiaispöytä. Puoli- ja täysihoito lisämaksusta.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue

Hotellit Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Tyylikäs All Inclusive -hotelli hienolla paikalla rannalla. Suurella allasalueella on useita altaita, rannalla runsaasti aurinkotuoleja, liikuntamahdollisuuksia sekä rentouttava spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa on tasokas All Inclusive -hotelli kauniilla paikalla aivan rannalla. Hotellilla on palatsinomainen ulkomuoto ja suuri suolavesiallas. Varaa huone omalla altaalla ja pulahda uimaan omalta terassilta.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Tervetuloa pidettyyn Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spahan, joka on tyylikäs ja korkean asiakastyytyväisyyden All Inclusive -hotelli Falirakin rannalla. Hotellilla on suuri ja ihana allasalue, paljon aktiviteetteja lapsille ja mukava valikoima ravintoloita, jotka sisältyvät All Inclusiveen.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel on suosittu perhehotelli, joka sijaitsee aivan rannalla. Hotellilla on paljon aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. All Inclusive -ohjelmaan sisältyy myös nameja ja popcornia lapsille. Lisäksi hotellilla on oma elokuvateatteri ja pieni huvipuisto.

Amada Colossos

Amada Colossos on suuri ja moderni All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla rannalla ja täällä on oma vesipuisto useine vesiliukumäkineen. Aikuisille matkustajille on oma uima-allas sekä osio ravintolasta, joka toivottaa tervetulleeksi ilman lapsia matkustavat. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja useista niistä on kaunis merinäköala.