Elysium Resort & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Elysium Resort & Spa toivottaa sinut tervetulleeksi lähelle turkoosinsinistä merta ja valkeaa hiekkarantaa. Hotellin arkkitehtuuri muodostuu puhtaista linjoista, suurista ja avoimista tiloista ja vaaleista väreistä. Nauti kauniista allasalueesta, jonka laguuninmuotoiset altaat levittäytyvät pitkin hotellin piha-alueita. Useita ravintoloita, joissa tarjoillaan herkullista ruokaa upeiden maisemien äärellä.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Club-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti hotelli, ystävällinen palvelu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2482 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elysium Resort & Spa on ylellinen hotelli, joka sijaitsee rannalla lähellä tunnettuja Kalithean lähteitä. Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet pitkin suurta ja vehreää puutarhaa. Täällä on suuri allasalue, jonka laguuninmuotoisella altaalla on osio lapsille, jacuzzi ja allasbaari. Hotellin edustalla on hiekkaranta. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla sekä rannalla. Maksuttomia allaspyyhkeitä.

Hotellilla on useita ravintoloita. Emerald Restaurantissa tarjoillaan aamiaista noutopöydästä ja illalla tarjolla on kreikkalainen menu. Fresh Mediterranean Restaurantissa sijaitsee laguuninmuotoisen altaan vierellä ja täällä on tarjolla välimerentyylisiä annoksia tarjoileva à la carte-menu. Noble Gourmet Restaurant sijaitsee korkeammalla päärakennuksessa ja täällä vallitsee rauhallinen tunnelma panoramanäkymin. Kaikissa ravintoloissa vaaditaan siisti pukeutuminen: miehillä oltava pitkät housut ja umpinaiset kengät, ei rantavaatetusta. Elävää musiikkia ja teemailtoja.

Hotellilla on suuri spa, jossa vallitsee rentouttava tunnelma. Täällä on lämmitetty sisäallas sekä spa-hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Pilatesta ja joogaaa. Maksuton suuri kuntosali ja tennis.

Elite Club

Club-huoneissa, juniorsviiteissä ja sviiteissä majoittuvilla asiakkailla pääsy hotellin Elite Clubiin, jossa pääsy yksityiseen sisäänkirjautumiseen sekä Elite Club Loungeen. Täällä tarjoillaan maksutta mehua, kahvia, teetä, hedelmiä ja yksinkertaisia välipaloja. Lisäksi tarjolla kansainvälisiä sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Elite Clubin asiakkailla mahdollisuus nauttia aamiaista hotellin kattoterassilla sijaitsevassa Senses Caféssa.

Ateriat

Kahden hengen huone ja Superior-huone: Puolihoito. Täysihoito lisämaksusta. Club-huone, sviitti ja juniorsviitti: Aamiaispöytä. Puoli- ja täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue