Club-huone, Elite Club

Club-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja sohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - viinipullo ja vesipullo saavuttaessa. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Jacuzzi ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

  • Club-huoneissa majoittuvilla henkilöillä mahdollisuus nauttia aamiaista hotellin kattoravintola Senses Caféssa sekä pääsy Elite Club Loungeen, jossa tarjolla maksuttomia hedelmiä ja välipaloja sekä kuumia ja kylmiä juomia. Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, pullo viiniä ja vettä sisältyy sisäänkirjautuessa. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juoniorsviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Juniorsviitit koostuvat olohuoneesta ja makuuhuoneesta, joiden välissä on liukuovi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Nespresso-keitin. Jääkaappi - viiniä ja vesipullo saavuttaessa. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joisessa on jacuzzi ja toisessa suihku. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

  • Juniorsviiteissä majoittuvilla henkilöillä mahdollisuus nauttia aamiaista hotellin kattoravintola Senses Caféssa sekä pääsy Elite Club Loungeen, jossa tarjolla maksuttomia hedelmiä ja välipaloja sekä kuumia ja kylmiä juomia. Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - viiniä ja vesipullo saavuttaessa. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/1-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja sohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, pullo viiniä ja vettä sisältyy sisäänkirjautuessa. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Jacuzzi ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Sviitti, Elite Club

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Sviitit koostuvat olohuoneesta, jossa on sohvaryhmä ja ruokapöytä ja makuuhuoneesta. Parivuode, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi - viiniä ja vesipullo saavuttaessa. Nespresso-keitin. Tv satelliittikanavilla. Walk-in vaatehuone. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Jacuzzi, suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

  • Sviiteissä majoittuvilla henkilöillä mahdollisuus nauttia aamiaista hotellin kattoravintola Senses Caféssa sekä pääsy Elite Club Loungeen, jossa tarjolla maksuttomia hedelmiä ja välipaloja sekä kuumia ja kylmiä juomia. Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen.

Huonekoko: noin 64 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.