Club-huone, Elite Club

Club-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä sohva. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari (pullo vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä). 26 tuumanLCD-tV. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa jacuzzi ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Club-huoneissa majoittuvilla henkilöillä mahdollisuus nauttia aamiaista hotellin kattoravintola Senses Caféssa sekä pääsy Elite Club Loungeen, jossa tarjolla maksuttomia hedelmiä ja välipaloja sekä kuumia ja kylmiä juomia. Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Juniorsviitti, Elite Club

Juniorsviittejä, joissa erillinen olohuone ja makuuhuone, jotka ovat eritettu väliovella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Jääkaappi ja nespressokeitin. Minibaari (pullo vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä). 32 tuuman LCD-tv olohuoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on jacuzzi ja toisessa suihku. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Juniorsviiteissä majoittuvilla henkilöillä mahdollisuus nauttia aamiaista hotellin kattoravintola Senses Caféssa sekä pääsy Elite Club Loungeen, jossa tarjolla maksuttomia hedelmiä ja välipaloja sekä kuumia ja kylmiä juomia. Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minibaari (pullo vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä). 26 tuuman LCD-tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, aamutakki ja tossut. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/1-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä sohva. Minibaari (pullo vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä). 26 tuuman LCD-tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, aamutakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa jacuzzi ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Sviitti, Elite Club

Suurehkoja sviittejä, joissa olohuone sohvaryhmällä ja ruokapöydällä sekä erillinen makuuhuone Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Jääkaappi ja nespressokeitin. Minibaari (pullo vettä ja viiniä saapumisen yhteydessä). 43 tuuman smart-tv ja dvd-soitin. Walk-in vaatehuone ja silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa jacuzzi, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Sviiteissä majoittuvilla henkilöillä mahdollisuus nauttia aamiaista hotellin kattoravintola Senses Caféssa sekä pääsy Elite Club Loungeen, jossa tarjolla maksuttomia hedelmiä ja välipaloja sekä kuumia ja kylmiä juomia. Yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen.

Huonekoko: noin 64 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.