Kokemuksia Elysium Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 85 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisti hotelli, ystävällinen palvelu.
-
5 päivää seitsemmästä VS ja suihkun lattiakaivo ei vedänyt. Joka päivä tulo korjaaja, mutta seuraavana päivännä oltin samassa pisteessä :( Altaalla ei ole kasvillisuutta, joten varjosa paikkaa turha etsiä. Olisin halunut mennää aamuuinnille. Altaalle ei pääse ennen klo 10, jolloin aurinko alkaa porottaa täysillä.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Elysium Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

2483 arvostelua
Erinomainen
 
1907
Erittäin hyvä
 
427
Hyvä
 
96
Ei kovin hyvä
 
34
Huono
 
19

Viimeisimmät 5 arviota

31.5.2019

Kirjoittanut Maria R Finland

Kaunis ja rauhallinen luksushotelli

Todella tasokas hotelli, hyvin hoidettu ympäristö, herkullista ruokaa ja korkeatasoista palvelua. Olimme puolihoidolla ja ruokavalikoima oli Emerald-ravintolassa sekä aamiaisella että päivällisellä valtava. Myös erityisruokavalioita oli huomioitu ja pyydettäessä sai vielä erikseen valmistettuja annoksia. Allasalueet ja ranta ovat todella viihtyisiä ja siistejä. Piha-alue istutuksineen ja polkuineen on kauniisti laitettu. Myös sisätilat ja huoneet siivotaan moitteettomasti. Hotellin henkilökunta on hyvin palvelualtista. Hotellin konsepti on selvästi rauhallisessa luksusluokan oleilussa. Ainakin loppukeväästä vieraiden enemmistö oli keski-iän ylittänyttä, hillitysti käyttäytyvää väkeä. Toki myös nuorempia pariskuntia ja muutamia pikkulapsiperheitä näkyi. Kaiken ikäiset siis ovat hotelliin tervetulleita, mutta varsinainen perhekohde se ei ole, puhumattakaan että sieltä löytäisi nuorekasta biletysmeininkiä.

 
16.1.2019

Kirjoittanut Amumies Järvi-Suomi, Suomi

Hyvä hotelli

Kaikki hyvää. Palvelu, ruoka, sijainti, huone, ranta, piha-alueet. Tänne haluamme tulla toistekin. Suosittelen lämpimästi. Vastaanoton henkilökunta antaa kohteliaan ja ammattitaitoisen vaikutelman alusta alkaen. Taso myös säilyy. Ruoka on erinomaista ja a la carte -annokset jopa mielikuvituksellisia. Huone oli siisti ja siivottiin hyvin. Täydellistä lomaa.

 
23.6.2017

Kirjoittanut 215mikam Oulu, Suomi

Huippu hotelli

Hotelli on rauhallinen ja tasokas paikka joka vaati myös asiakkaalta hyviä käytös tapoja. Juomat ovat kalliita, esim pieni suklaa pirtelö 7.50€ mikä on mielestäni hieman liikaa. Muutoin paikka oli erinomainen. Ensimmäinen hotelli Rodoksella jonne voisin tulla toistamiseen. + Nopea wifi + Ruoka + Allas + Hotelli henkilökunta + Kaikista huoneista merinäköala + Hotelli on ansainnut tähtensä - Kallis

 
3.3.2014

Kirjoittanut U6898JOannab Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Kaunista ja rentouttavaa

Olin Elysium-hotellissa 7 päivää vanhempieni kanssa. Hotelli oli hyvin moderni, mutta samaan aikaan tuntui, että sillä oli luonnetta. Sekä buffet ja a la carte -ruoka ravintolassa oli erinomaista. Oli hienoa saada molemmat vaihtoehdot ilman lisämaksua, erityisesti jos pidät eri ruokien kokeilusta, kuten minä! Kaikki hotellissa oli täydellistä; ruuasta upeaan merinäköalaan, joka oli kaikissa huoneissa. Niimpä ei tarvinnut pelätä huoneen saamista kauhealla parkkipaikkanäkymällä! Sain kokea ylellisyyttä spassa, ja sen palvelut ovat erinomaiset, kuitenkin hieman kalliit - kuten useimmissa hotelleissa. Hotelli tarjoaa myös hyviä aktiviteetteja, kuten joogaa meren tuntumassa, joka oli erityisen hyvä. Altaat olivat myös erinomaiset, ainoa kritiikin kohde hotellin suhteen oli ranta, joka oli melko liuskeinen. Muutoin menisin ja yöpyisin paikassa uudelleen ehdottomasti. Mahtava hotelli.

 
25.10.2021

Kirjoittanut Lz777 Leixlip, Irlanti

Amazing vacation in Rhodes

The service in this hotel is amazing, we felt pampered and spoilt every day. From amazing breakfast on the roof top with great views with champagne and awesome spread of food to lounging on the beach of beach bar during the day. With Elite Club rooms we also had access to Elite reception which offered free snacks during the day with drinks and coffee which is a really nice touch. We also got upgraded to a suite which made our stay that much better. This is a place if you want to fully relax and not to have to worry about anything. It's on the higher price range but very comparable to mid range prices in Ireland. Only small negative I would highlight is inconsistency in drinks in the beach bar - the cocktails were sometimes not tasty or missing ingredients on sometimes the opposite i.e. overpowering. Staff was very friendly, room service excellent and cleaning staff twice a day making sure you have towels and leaving little snacks here and there. Overall amazing vacation, wish we could stay longer.