Kokemuksia Elysium Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 71 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Siisteys, ystävällinen palvelu. Ruoka oli monipuolista ja erittäin hyvää.
-
Meillä oli täyshoito, niin olisi voinut hotellivirkailija kertoa mitkä syöntipaikat sisältää tämän. Hotellilla oli useita syöntipaikkoja. Jouduimme maksamaan kun tämä kyseinen paikka ei sisältynyt täyshoitopakettiimme.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-13


9 10:stä

+
kokonaisuus
-
ruoka loppui melko usein kesken, mitä ei ole aiemmin sattunut.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-28


10 10:stä

+
Rauhallisuus, huone ei sijainnut lähellä iltamusiikkia. Olimme kaikkeen tyytyväisiä.
-
Ravintola on vähän väärin mitoitettu ihmismäärään, iltasin joutui jonottamaan pöytää, jos ei mennyt aikasi illalliselle.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-24


10 10:stä

+
Kaikki
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-16


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti aivan rannalla, oma uimaranta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-05


7 10:stä

+
ilmastointi
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-21


8 10:stä

+
Aamiais- ja illallisbuffetin ruoan laatu, vaihteleva valikoima ja kertakaikkisen ihana palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-10


9 10:stä

+
Yleinen siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-07


8 10:stä

+
allasalue ja näkymät huoneesta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-08


8 10:stä

+
Merinäköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Elysium Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

2924 arvostelua
Erinomainen
 
2257
Erittäin hyvä
 
491
Hyvä
 
111
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

14.7.2022

Kirjoittanut Mamatmaan

Hyvä loma

Toista kertaa tässä hotellissa, koska edellinen vierailu (2108) oli niin onnistunut. Lomaa varatessa toiveissa oli lepoloma hyvässä hotellissa kaikin puolin miellyttävässä ympäristössä ja saimme juuri sitä mitä halusimme. Taso edellisen käynnin jälkeen on säilynyt korkeana, palvelu on todella ystävällistä ja tehokasta. Aamiainen ja päivällinen buffetissa erinomaisia. Ainoastaan kasvisruokien taso on laskenut ehkä aavistuksen verran edellisen käynnin jälkeen, mutta kasvisruokailijat on otettu hyvin huomioon. Siitä erityiskiitokset! Erittäin siistit huoneet (siivous toimi hienosti). Ihana hotellin oma ranta mukavine aurinkotuoleineen, paikoista ei tarvinnut taistella. Iltaisinkin mukavan rauhallista, iltaohjelmaa oli muttei bilettäjiä eikä muutakaan häiriötä. Hotellin henkilökunta on erittäin ystävällistä, huomioon ottavaa ja ammattitaitoista (tosin pojat rantabaarissa ja pianobaarissa voisivat korjata töykeää asennettaan sekä ottaa mallia hotellin muusta henkilökunnasta). Tätä hotellia voi lämpimästi suositella etenkin aikuisille.

 
31.5.2019

Kirjoittanut Maria R Finland

Kaunis ja rauhallinen luksushotelli

Todella tasokas hotelli, hyvin hoidettu ympäristö, herkullista ruokaa ja korkeatasoista palvelua. Olimme puolihoidolla ja ruokavalikoima oli Emerald-ravintolassa sekä aamiaisella että päivällisellä valtava. Myös erityisruokavalioita oli huomioitu ja pyydettäessä sai vielä erikseen valmistettuja annoksia. Allasalueet ja ranta ovat todella viihtyisiä ja siistejä. Piha-alue istutuksineen ja polkuineen on kauniisti laitettu. Myös sisätilat ja huoneet siivotaan moitteettomasti. Hotellin henkilökunta on hyvin palvelualtista. Hotellin konsepti on selvästi rauhallisessa luksusluokan oleilussa. Ainakin loppukeväästä vieraiden enemmistö oli keski-iän ylittänyttä, hillitysti käyttäytyvää väkeä. Toki myös nuorempia pariskuntia ja muutamia pikkulapsiperheitä näkyi. Kaiken ikäiset siis ovat hotelliin tervetulleita, mutta varsinainen perhekohde se ei ole, puhumattakaan että sieltä löytäisi nuorekasta biletysmeininkiä.

 
16.1.2019

Kirjoittanut Amumies Järvi-Suomi, Suomi

Hyvä hotelli

Kaikki hyvää. Palvelu, ruoka, sijainti, huone, ranta, piha-alueet. Tänne haluamme tulla toistekin. Suosittelen lämpimästi. Vastaanoton henkilökunta antaa kohteliaan ja ammattitaitoisen vaikutelman alusta alkaen. Taso myös säilyy. Ruoka on erinomaista ja a la carte -annokset jopa mielikuvituksellisia. Huone oli siisti ja siivottiin hyvin. Täydellistä lomaa.

 
23.6.2017

Kirjoittanut 215mikam Oulu, Suomi

Huippu hotelli

Hotelli on rauhallinen ja tasokas paikka joka vaati myös asiakkaalta hyviä käytös tapoja. Juomat ovat kalliita, esim pieni suklaa pirtelö 7.50€ mikä on mielestäni hieman liikaa. Muutoin paikka oli erinomainen. Ensimmäinen hotelli Rodoksella jonne voisin tulla toistamiseen. + Nopea wifi + Ruoka + Allas + Hotelli henkilökunta + Kaikista huoneista merinäköala + Hotelli on ansainnut tähtensä - Kallis

 
3.3.2014

Kirjoittanut U6898JOannab Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Kaunista ja rentouttavaa

Olin Elysium-hotellissa 7 päivää vanhempieni kanssa. Hotelli oli hyvin moderni, mutta samaan aikaan tuntui, että sillä oli luonnetta. Sekä buffet ja a la carte -ruoka ravintolassa oli erinomaista. Oli hienoa saada molemmat vaihtoehdot ilman lisämaksua, erityisesti jos pidät eri ruokien kokeilusta, kuten minä! Kaikki hotellissa oli täydellistä; ruuasta upeaan merinäköalaan, joka oli kaikissa huoneissa. Niimpä ei tarvinnut pelätä huoneen saamista kauhealla parkkipaikkanäkymällä! Sain kokea ylellisyyttä spassa, ja sen palvelut ovat erinomaiset, kuitenkin hieman kalliit - kuten useimmissa hotelleissa. Hotelli tarjoaa myös hyviä aktiviteetteja, kuten joogaa meren tuntumassa, joka oli erityisen hyvä. Altaat olivat myös erinomaiset, ainoa kritiikin kohde hotellin suhteen oli ranta, joka oli melko liuskeinen. Muutoin menisin ja yöpyisin paikassa uudelleen ehdottomasti. Mahtava hotelli.