Kokemuksia Elysium Resort & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Elysium Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

2305 arvostelua
Erinomainen
 
1760
Erittäin hyvä
 
401
Hyvä
 
92
Ei kovin hyvä
 
33
Huono
 
19

Viimeisimmät 5 arviota

31.5.2019

Kirjoittanut Maria R Finland

Kaunis ja rauhallinen luksushotelli

Todella tasokas hotelli, hyvin hoidettu ympäristö, herkullista ruokaa ja korkeatasoista palvelua. Olimme puolihoidolla ja ruokavalikoima oli Emerald-ravintolassa sekä aamiaisella että päivällisellä valtava. Myös erityisruokavalioita oli huomioitu ja pyydettäessä sai vielä erikseen valmistettuja annoksia. Allasalueet ja ranta ovat todella viihtyisiä ja siistejä. Piha-alue istutuksineen ja polkuineen on kauniisti laitettu. Myös sisätilat ja huoneet siivotaan moitteettomasti. Hotellin henkilökunta on hyvin palvelualtista. Hotellin konsepti on selvästi rauhallisessa luksusluokan oleilussa. Ainakin loppukeväästä vieraiden enemmistö oli keski-iän ylittänyttä, hillitysti käyttäytyvää väkeä. Toki myös nuorempia pariskuntia ja muutamia pikkulapsiperheitä näkyi. Kaiken ikäiset siis ovat hotelliin tervetulleita, mutta varsinainen perhekohde se ei ole, puhumattakaan että sieltä löytäisi nuorekasta biletysmeininkiä.

 
16.1.2019

Kirjoittanut Amumies Järvi-Suomi, Suomi

Hyvä hotelli

Kaikki hyvää. Palvelu, ruoka, sijainti, huone, ranta, piha-alueet. Tänne haluamme tulla toistekin. Suosittelen lämpimästi. Vastaanoton henkilökunta antaa kohteliaan ja ammattitaitoisen vaikutelman alusta alkaen. Taso myös säilyy. Ruoka on erinomaista ja a la carte -annokset jopa mielikuvituksellisia. Huone oli siisti ja siivottiin hyvin. Täydellistä lomaa.

 
23.6.2017

Kirjoittanut 215mikam Oulu, Suomi

Huippu hotelli

Hotelli on rauhallinen ja tasokas paikka joka vaati myös asiakkaalta hyviä käytös tapoja. Juomat ovat kalliita, esim pieni suklaa pirtelö 7.50€ mikä on mielestäni hieman liikaa. Muutoin paikka oli erinomainen. Ensimmäinen hotelli Rodoksella jonne voisin tulla toistamiseen. + Nopea wifi + Ruoka + Allas + Hotelli henkilökunta + Kaikista huoneista merinäköala + Hotelli on ansainnut tähtensä - Kallis

 
3.3.2014

Kirjoittanut U6898JOannab Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Kaunista ja rentouttavaa

Olin Elysium-hotellissa 7 päivää vanhempieni kanssa. Hotelli oli hyvin moderni, mutta samaan aikaan tuntui, että sillä oli luonnetta. Sekä buffet ja a la carte -ruoka ravintolassa oli erinomaista. Oli hienoa saada molemmat vaihtoehdot ilman lisämaksua, erityisesti jos pidät eri ruokien kokeilusta, kuten minä! Kaikki hotellissa oli täydellistä; ruuasta upeaan merinäköalaan, joka oli kaikissa huoneissa. Niimpä ei tarvinnut pelätä huoneen saamista kauhealla parkkipaikkanäkymällä! Sain kokea ylellisyyttä spassa, ja sen palvelut ovat erinomaiset, kuitenkin hieman kalliit - kuten useimmissa hotelleissa. Hotelli tarjoaa myös hyviä aktiviteetteja, kuten joogaa meren tuntumassa, joka oli erityisen hyvä. Altaat olivat myös erinomaiset, ainoa kritiikin kohde hotellin suhteen oli ranta, joka oli melko liuskeinen. Muutoin menisin ja yöpyisin paikassa uudelleen ehdottomasti. Mahtava hotelli.

 
31.12.2019

Kirjoittanut happywonderer17 Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta

Honeymoon Stay

We stayed here for our honeymoon. The staff were very friendly and efficient. The housekeeping and concierge staff were great. We thought Eilias was a great barman within the hotel and cocktails were amazing. Very knowledgable about gin. One of the nights was really bad with a thunder and lightning storm so a rock and roll band played in doors -they were great. They played requests and the atmosphere was great. The buffet evening meal was terrible, not much left when we turned up and they wanted to charge €65 pp plus drinks - this was crazy. We left and went to a local taverna for some proper local greek food. To summarise the room service of breakfast was amazing, the loungers on the beach were so comfy and the staff were great. Enjoy the local Greek cusine and sample some of the local family run tavernas.