Amada Colossos

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Amada Colossos on suuri ja moderni All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla rannalla ja täällä on oma vesipuisto useine vesiliukumäkineen. Aikuisille matkustajille on oma uima-allas sekä osio ravintolasta, joka toivottaa tervetulleeksi ilman lapsia matkustavat. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja useista niistä on kaunis merinäköala.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Superior-perhehuoneita 2-4 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ruoka todella hyvää. Hieno allasalue. Kiva vesipuisto isommille lapsille. Huone tyylikäs ja mukava iso sänky.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 903 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Amada Colossos kutsuu viettämään ihania päiviä rannalla. Täällä on suuri allasalue pitkällä altaalla, joka levittäytyy läpi lähes koko hotellialueen sekä allasbaari. Altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Allas on jaettu perheille ja aikuisille (yli 18 -vuotiaille) tarkoitettuihin osiin. Aikusten puolella on aikuiseen makuun soveltuvia juomia tarjoileva swim-up -baari, kun taas koko perheelle tarkoitetulla puolella tarjoillaan slushia, mehuja ja jääteetä.

Hotellilla on lisäksi suosittu vesipuisto (avoinna klo 10.30-17.30), täällä on useita vesiliukumäkiä, lazy river sekä lastenallas. Leikkipuisto ja allas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, kuten leipiä, pizzapaloja ja kreikkalaista salaattia.

Hotellin rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, kuten voileipiä, gyrosta, hampurilaisia, hedelmiä, kakkua ja baari.

Hotellilla on buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Buffetravintolassa on erillinen osio yli 18 -vuotiaille aikuisille. Hotellissa on kreikkalainen, italialainen ja aasialainen á la carte-ravintola. Siisti pukeutuminen vaaditaan, miehillä pitkät housut. Ravintoloiden lisäksi hotellilla on kaksi baaria, joista toinen toivottaa tervetulleiksi vain aikuiset klo 21.00 jälkeen.

Maksuton wifi. Maksuton pöytätennis, tennis ja beach volley. Biljardia lisämaksusta. Spa, jossa tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Supermarket ja pieni kauppa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee noin 3 km Falirakin keskustan ulkopuolella ja noin 2km päässä Kalitheasta.

Ateriat

All Inclusive sisältyy kahden hengen huoneen, perhehuoneen ja superior -perhehuoneen varanneille matkustajille. (Hotelli käyttää nimeä Golden Ultra All Inclusive.)

All Inclusive sisältyy juniorsviitin varanneille matkustajille. (Hotelli käyttää nimeä Diamond Ultra All Inclusive.)

Aamiainen sisältyy sviitin varanneille matkustajille.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo. 7.00-10.30
 • Lounas buffetravintolassa, klo. 13.00-15.00.
 • Illallinen buffetravintolassa, klo. 18.30-21.30.
 • Illallinen italialaisessa, kreikkalaisessa ja aasialaisessa ravintolassa, klo. 19.00-22.00. Yksi käynti per viikko ja ravintola. Varaus vaaditaan.
 • Välipaloja/yksinkertaisia annoksia rantabaarissa, klo. 11.00-18.00.
 • Yksinkertaisia annoksia vesipuiston baarissa, klo. 11.00-17.30.
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä ja mehua, klo. 7.00-24.00.

Juniorsviitin varanneille matkustajille sisältyy lisäksi (Diamond Ultra All Inclusive):

 • Vuorokauden ympäri avoinna oleva lounge, jossa tarjoillaan aamiaista. Muina aikoina täällä tarjoillaan snackseja ja juomia.
 • Rajoittamattomasti illalliskäyntejä italialaisessa, kreikkalaisessa ja aasialaisessa ravintolassa. Varaus vaaditaan.
 • Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja omalla alueella rannalla.
 • Saapumisen yhteydessä minibaari on täytetty kahdella vesipullolla, limonadilla ja mehulla.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 saakka kotiinlähtiessä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa