Juniorsviitti

Raikkaita juniorsviittejä, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Raikkaita kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kolmannelle henkilölle taitettavasta vuoteesta. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Parivuoteen ja vuodesohvan välissä on liukuovi. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä

Superior-perhehuone

Perhehuoneita, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Parivuoteen ja vuodesohvan välissä on liukuovi. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Erillinen kylpyamme ja suihku sekä wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella tai terassilla, merinäköala. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Nespresso-keitin ja maksuttomat kapselit. Tv satelliittikanavilla. Walk-in closet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme, suihku ja wc Kylpytakki ja tohvelit. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.