Deluxe-huone

Deluxe-huone parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Raikkaita kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus taitettavasta vuoteesta. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.

Perhehuone

Perhehuone parvekkeella tai terassilla. Perhehuone koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jonka välissä on liukuovi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä

Superior-perhehuone

Perhehuone parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Perhehuone koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jotka ovat erotettu toisistaan liukuovella. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella tai terassilla ja merinäköala. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Nespresso-keitin ja maksuttomat kapselit. Tv satelliittikanavilla. Walk-in closet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme, suihku ja wc Kylpytakki ja tohvelit. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.