Juniorsviitti

Juniorsviittejä, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa päärakennuksessa. Juniorsviitit koostuvat suuresta huoneesta, jossa on makuu- ja olohuone avoimella pohjaratkaisulla. Taulu-tv. Maksuton minibaari, joka täytetään päivittäin. Teen ja kahvin keittomahdollisuus sekä Nespressokeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Dvd-soitin. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Tilava parveke aurinkotuoleilla, lämmitetyllä jacuzzilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita, joissa on taulu-tv ja minibaari, joka täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespressokeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Moderneja perhehuoneita erillisellä makuuhuoneella. Taulu-tv. Huone voidaan jakaa kahteen osaan väliovella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespressokeitin. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton minibaari, joka täytetään päivittäin. Maksuton ilmastointi kahdessa paikassa huonetta. Maksuton tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4/2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone altaalla

Moderneja perhehuoneita erillisellä makuuhuoneella. Taulu-tv. Huone voidaan jakaa kahteen osaan väliovella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvsta. Maksuton minibaari, joka täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespressokeitin. Maksuton ilmastointi kahdessa paikassa huonetta. Maksuton tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila altaalla ja rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yhden hengen huone

Moderni yhden hengen huone, jossa on tv satelliittikanavilla. Maksuton minibaari täytetään päivittäin. Teen ja kahvin valmistusvälineet sekä Nespresso -keitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja -tossut. Kylpy/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle