Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Junior-sviitit sijaitsevat päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Parvekkeella on lämmitetty jacuzzi ja aurinkotuoleja. Junior-sviiteissä on avoin makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja tallelokero. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Perhehuoneet koostuvat makuuhuoneesta, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, sekä olohuoneesta, jossa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Huoneet voidaan jakaa himmeillä lasiovilla. Ilmastointi kahdessa erillisessä yksikössä, joita voidaan käyttää, kun ovi on suljettu. Maksuton wifi ja tallelokero. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4/2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone altaalla

Perhehuoneita, joissa on ulkotila omalla altaalla ja rajoitettu merinäköala. Perhehuoneet koostuvat makuuhuoneesta, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, sekä olohuoneesta, jossa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Huoneet voidaan jakaa himmeillä lasiovilla. Ilmastointi kahdessa erillisessä yksikössä, joita voidaan käyttää, kun ovi on suljettu. Maksuton wifi ja tallelokero. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke. Yhden hengen vuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät hintaan ja täytetään päivittäin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle