Kokemuksia Mitsis Alila Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 65 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-19


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-15


10 10:stä

+
Olen ollut ennenkin ja sen takia tulin uudelleen, kaikki aivan täydellistä.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-05


9 10:stä

+
Hotelli oli siisti ja moderni. Huoneet olivat skandinaaviseen makuun sisustettuja ja tyylikkäitä. Huone sopi hyvin kahden lapsen perheelle, lapsille oli omat sängyt ja makuutilan sai erotettua väliovella. Uimaranta oli todella kiva, vesi oli kirkasta ja aurinkotuoleja oli riittävästi.
-
Allasalueella oli liian vähän aurinkotuoleja ja ne varattiin aikaisin aamulla. Hotelli voisi lisätä aurinkotuoleja ruohoalueelle. Koristealtaita oli paljon ja satelliittikuvista luulimme niiden olevan myös uintikäytössä. Rantapyyhkeisiin voisi olla pantti, nyt niitä jätettiin lojumaan tuoleille ja oli vaikea tietää mitkä tuolit olivat vapaana iltapäivällä. Huoneemme oli nightbarin alapuolella ja musiikki sekä tuolien siirtelystä koituva melu jatkui puoleenyöhön. Pääravintola oli meluisa ja tarjoilijat olivat kiireisiä. Muut ravintolat olivat hyviä, mutta niistä puuttui ilmastointi ja pöytävaraukset piti tehdä jo ennen matkaa jos halusi hyvät ruokailuajat.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-16


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-09


9 10:stä

+
Ruoka ja palvelut
-
Välillä tarjoilijat vaikuttivat kuin tehdastyöläisiltä ja isossa / pääravintolassa on ruokalameininki (jonoja, kiireentunne, meteli)

Vahvistettu asiakas: 2023-07-02


9 10:stä

+
Runsas ruokatarjonta, ala carte-ravintolat, rannan läheisyys, juomatarjoilu aurinkotuoleille, mahtava palvelu ravintoloissa, tyylikäs sisustus.
-
Allaspyyhekäytännöt epäselvät, niistä voisi tiedottaa selkeämmin.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-28


8 10:stä

+
Siisti, sijainti.
-
Ei vastannut viiden tähden hotellia, pikemminkin 4-4,5. Äänieristys huoneissa surkea. Ensimmäinen yö vietettiin huoneessa pesulan päällä ja seuraavan huoneen naapurina hyvinkin kovaääninen perhe, jonka unirytmi poikkesi selvästi meistä. Mutta äänieristys erittäin huono.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-25


10 10:stä

+
Monipuolinen ruoka, useampi ravintola joita mahdollisuus testata. Siisti oma ranta, ystävällinen henkilökunta. Joka ilta oli ohjelmaa ja musiikkia. Ei ollut tarvetta poistua hotellista mihinkään, kun hotellin alueella viihtyi viikon niin hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-18


9 10:stä

+
Tilava huone
-
Henkilökunnalla jäi muutaman kerran tuomatta tilattu juoma. Lapsen ruokalautaselta löytyi kivi, manageri tuli pahoittelemaan ja lupasi tuoda huoneeseen hedelmiä tms, mutta niitä ei koskaan tullut.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Alila Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

4044 arvostelua
Erinomainen
 
3324
Erittäin hyvä
 
428
Hyvä
 
203
Ei kovin hyvä
 
52
Huono
 
37

Viimeisimmät 5 arviota

1.9.2018

Kirjoittanut KirsiV121

Best hotel ❤️

Kolmatta keraa täällä! Paras hotelli,! Palvelut ja henkilökunta ihana❤️ Ruoka todella hyvää ja tuoretta. Muut vierast mukavia ja kohteluata. Kaikki toimii ja ei valitttamista. Hotellin henkilökunta ihanaa ja ystävällistä❤️

 
31.7.2018

Kirjoittanut Teemu1010 Jyväskylä, Suomi

Viimeisen päälle hieno hotelli

Hotelli ja huone (premium, merinäköala) olivat viimeisen päälle hienoja ja siistejä. Rakennus on täysin uudenveroisessa kunnossa. Huoneessa oli sekä erillinen suihku että amme. Palvelu oli todella ystävällistä ja henkilökuntaa on riittävästi. Rantapyyhkeet vaihdetaan nykyisen huoneessa, mikä on hyvä käytäntö. Ainoa miinus liittyy ruokaan, etenkin allergisten kannattaa harkita hotellia useampaan kertaan, sillä misään ruoissa ei ole merkitty allergeeneja ja hotellin politiikka (ilmoita respassa allergioista, niin joku henkilökunnan jäsen tulee sinulle esittelemään) on käytännössä täysin toimimaton viikon all-inclusive loman yhteydessä. Rannassa ei ole tarpeeksi aurinkotuoleja, hotelli vois ihyvin lisätä niitä, että halukkaat mahtuisivat. Allasalueelle tilaa oli tarpeeksi eikä kävelymatka rantaan (100 m) ole turhan pitkä. Rannassa on snorklaajillekin nähtävää, runsas paikallinen kalakanta. Lähtöpäivänä huoneen luovutuksen jälkeen sai suihkuhuoneen käyttöön puoleksi tunniksi, mikä oli erittäin positiivista. Voin suositella, mutta pieni varaus ruoan suhteen, ei vastaa ihan sitä mitä viiden tähden hotellilta odottaisi. Kannattaa heti loman aluksi varata mahdollisimman monta ala-carte ruokailua, pääravintolan ruoka (buffet) toistaa itseään. WLAN on ok normaaliin surffailuun, mutta jos haluaa streamata, pitää käytännössä maksaa lisää nopeammasta yhteydestä.

 
6.5.2018

Kirjoittanut lisbeth r Naantali, Suomi

Ihanin hotelli ikinä

Kaunis hotelli. Loistava palvelu. Oma uima-allas oli plussaa. Isot tyylikkäät huoneet. Hyvät ravintolat ja viinibaarit. Oi tätä elämää. Jos haluat luksusta niin tänne. Kävin myös hemmottelemassa itseäni Spassa. Hinta ja laatusuhde hyvä.

 
22.10.2017

Kirjoittanut eskoheinonen Turku, Suomi

Fantastinen kokemus. Erityisesti all inclusive.

Olimme 7.-21.10.17 hienossa hotellissa. Ruokailut käytännössä yhdeksässä eri paikassa olivat hienoja kokemuksia. Bufee, italialainen, kreikkalainen ja vohvelibaari jäivät erityisesti mieleen. Lapset taas ihastuivat rannan pitsoihin ja jäätelöihin. Ruoka oli tuoretta ja maukasta. Palvelu koko hotellissa oli erinomaista. Erityisesti kreikkalaisessa ala carte ravintolassa ja teatterin viereisessä baarissa. Siivouksen taso koko hotellissa korkeaa luokkaa. Huoneet erityisesti omalla altaalla olivat hienot. Ranta ja meriveden kirkkaus ja lämpö olivat hienoja kokemuksia. Hiekkaranta on ainoa puute. Monenlaista ohjelmaa tarjolla koko päivän kaikenikäisille. Pieni miinus on alakerrosten käytävien ja yläkerran ravintolan äänet. All inclusive on mahtava. Kannattaa käydä. Me tulemme uudestaan.

 
8.10.2015

Kirjoittanut Leenamarjatta Oulu, Suomi

Olimme ihanassa hotellissa syyskuussa 2015

Paras all inclusive ikinä. Shampanjabaari todella ihana. Sisustus huoneissa chic. Tilaa ja avaruutta. Ihana oma ranta. Ruoka maukasta ja tasokasta. Erilaisia ravintoloita. Rannalla ihanat pizzat. Kaiken kaikkiaan monenlaisia ihania tiloja kuten teehuone. Tasokkaat liikkeet. Ja erinomainen palvelu. Parasta ikinä vaikka paljon olemme matkailleet - usan Hilton tasoa