Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on jaettu ulkotila, maaterassi, parveke tai terassi. Osassa ulkotiloista on näkymät uima-altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, joka voidaan täyttää minibaariksi lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone alennetulla maatasolla

Kahden hengen huone alennetulla maatasolla, jossa on pohjaterassi. Kolme askelmaa vie alas huoneeseen. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, joka voidaan täyttää minibaariksi lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone jeatulla uima-altaalla

Kahden hengen huone, jossa pääsy jaetulle uima-altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Joissain huoneissa lisävuodemahdollisuus kolmannelle henkilölle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, joka voidaan täyttää minibaarksi lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Kaksi kerroksinen kahden hengen huone, jossa parveke, osassa merinäköala, rajoitettu merinäköala tai näkymä uima-altaalle. Huone on rakenteeltaan avoin. Sisääntulokerroksessa on kylpyhuone ja pieni olohuone, jossa on vuodesohva. Yläkerrassa on makuuparvi, jossa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, joka voidaan täyttää minibaariksi lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Perhehuone 2 norm. vuodetta

Perhehuone, jossa parveke ja merinäköala. Makuuhuoneessa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneessa lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, joka voidaan täyttää minibaariksi lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.