Alegria on the Hills - Family Premium

 • Tilavat, modernit huoneistot
 • Varatut aurinkotuolit rannalla ja monia muita etuja
 • Allasalue vehreässä puutarhassa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa Alegria on the Hills -Family Premium -hotelliin, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme, ja sopii erinomaisesti koko perheelle! Hotellista löydät tutut perhehotelliemme palvelut kuten Pollyn & Minon lastenkerhon, uimakoulun ja ryhmäliikuntavalikoiman, joiden lisäksi Alegria on the Hills - Family Premiumin vieraille on omat aurinkotuolit rannalla sekä mahdollisuus ruokailla omassa huoneistossaan.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen kohde. Siistit huoneet. Altailla oli tilaa. Rannalla turvallista, eikä ollut kaupustelijoita
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 175 m
Keskustaan: 750 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alegria on the Hills - Family Premium sijaitsee Plakiaksessa Kreetalla, joka on vielä tutkimaton helmi, ja joka tunnetaan jyrkistä kallioseinämistään ja kristallinkirkkaasta vedestä. Modernin hotellin huoneistot ovat valikoimamme parhaimmistoa! Täällä lomaasi kuuluu kaikkea vielä hieman enemmän kuin normaalisti - mitä jos välttäisit ostoksilla käymisen, ja ruokaostokset tuoreiden sämpylöiden kera toimitettaisiin suoraan huoneeseesi, ja voisit itse vain keskittyä aurinkotuolissa loikoiluun rannan äärellä.

Allasalue ja ranta

Alegria on the Hills - Family Premiumissa on kaksi allasaluetta. Sisarhotelli Alegria Beach Resortissa on myös kaksi allasaluetta, ja erillinen lastenallas, joka on osittain suojattu auringolta, ja joka lämmitetään noin 22-asteiseksi koko kesäsesongin ajan lämpötilojen vaihtelun mukaisesti. Aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä on tarjolla kaikilla allasalueilla. Ranta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellista, ja se on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -ympäristöpalkinnolla puhtaan vetensä ansioista. Alegria on the Hills - Family Premiumin vieraille rannalta löytyy varattuna kaksi laadukasta aurinkotuolia sekä aurinkovarjo per huoneisto. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Ravintola ja baari

Sisarhotellissa sijaitsee ravintola upeilla merinäkymillä, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Alegria on the Hills -hotellin vieraille ravintolasta löytyy erillinen osio aamiais- ja lounasaikaan. Meze-ravintola Marconi's authentic Crétoise tarjoilee illallista ja pöytävaraus vaaditaan viimeistään klo 15.00. Sisarhotellissa on myös baari ja rannalla on snackbaari, josta saatavilla kevyitä aterioita. Pukukoodi - miehillä pitkät housut iltaisin.

Club Polly & Mino ja uimakoulu

Apollon oma lastenkerho Club Polly & Mino tarjoaa laadukasta, hauskaa ja opettavaista toimintaa kuutena päivänä viikossa. Älykäs Polly & veikeä Mino ovat lasten suosikkeja, jotka voit tavata kaikissa Apollo Mondo Family hotelleissa – ja halutessasi voit kutsua heidät myös kylään! Hotelleistamme löytyy myös lasten oma uimakoulu, Swim School by Apollo, josta löytyy uintiopetusta eri tasoilla. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja opettavat lapsia suorittamaan uimamerkkejä, kuten Baddaren ja Swimming Badge.

Kuntosali ja ryhmäliikuntaa

Sisarhotelli Alegria Beach Resortissa on laaja valikoima erilaisia treenimahdollisuuksia. Hotellilla on kuntosali, sekä useita ryhmäliikuntatunteja skandinaavisten ohjaajien pitämänä. Padel lisämaksusta, mailoja vuokrattavana ja pallot lisämaksusta. Vesiaerobic ja aerobic sekä hyvät kävelymaastot. Jos kaipaat lisää rentoutusta, voit hemmotella itseäsi ihanalla hieronnalla.

Lisätietoa

Alegria on the Hills sijaitsee Alegria Beach Resortin yläpuolella, jossa myös sisäänkirjautuminen tapahtuu erillisellä tiskissä. Matkatavarat ja vieraat kuljetetaan golfkärryillä. Alegria on the Hills -alueella ja sen ulkopuolella on mäkiä, portaita ja tasoeroja. Plakiasilla puhaltaa ajoittain voimakkaita tuulia. Kuljetuksen kesto on noin 1 tunti ja 45 minuuttia.

Tutustu ympäristöön

Plakias on mukava kylä, jossa on aito kreikkalainen tunnelma ja ihana, leveä ranta. Plakias sijaitsee kävelymatkan päässä hotellista, ja täältä löydät kaiken tarvittavan. Pieni tie, jolla on hyvin vähän liikennettä, on ylitettävä rannalle mentäessä.

Sisältyy Apollo Mondo Family Resorts -konseptiin hotelli Alegria on the Hills - Family Premiumissa

 • Priority sisäänkirjautuminen erillisessä osiossa
 • Tuoreita hedelmiä ja kreikkalaisia makeisia huoneistoon saapuessa
 • Kuntosali
 • Ryhmäliikuntatunteja skandinaavisten ohjaajien opastamana
 • Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet sekä allasalueilla
 • Kaksi varattua aurinkotuolia rannan erillisellä osiolla
 • Maksuton wifi koko hotellissa

Lisämaksusta

 • Pollyn & Minon lastenkerho
 • Apollon uimakoulu
 • Kylpylä, jossa on hierontaa ja muita hoitoja
 • Mahdollisuus allaspalveluun (ruokien ja juomien tilaus) sovelluksen kautta
 • Mahdollisuus ostaa ruokaa ja saada ne toimitettuna suoraan huoneistoon
 • Mahdollisuus saada tuoretta leipää aamuisin toimitettuna suoraan huoneistoon

Suurin osa palveluista ja aktiviteeteista sijaitsevat sisarhotelli Alegria Beach Resortissa, joka on noin 50 metrin päässä Alegria on the Hills - Family Premiumista.

Ateriat

 • Ei aterioita

Lisämaksusta:

 • Aamiaispöytä
 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive

Kaikki ateriat tarjoillaan sisarhotelli Alegria Beach Resortissa, joka sijaitsee noin 50 metrin päässä. Illallinen voidaan vaihtaa lounaaksi, ilmoita vaihdosta vastaanottoon päivää ennen.

Kausikohtaista huomioitavaa

Alegria on the Hills - Family Premium on Apollo Mondo Family -hotelli ajanjaksolla 27.4.-1.11.2024. Tämän ajanjakson ulkopuolella konseptiaktiviteetit, kuten Swim School by Apollo, Club Polly & Mino ja ryhmäliikuntatunnit, eivät ole käytettävissä.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Plakias

Alianthos Garden

Luonnonkauniissa Plakiaksessa sijaitsevassa Alianthos Gardenissa on ihana tunnelma. Perheomisteisessa hotellissa on kaunis puutarha, jossa on helppo rentoutua. Allasalue sijaitsee aivan rannan lähellä. Kivenheiton päässä Alianthos Gardenista sijaitsee viihtyisä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita ja baareja.

Alegria Beach Resort

Tervetuloa Alegria Beach Resortiin, joka on Apollo Mondo Family -hotellimme Plakiaksessa Kreetan itärannikolla. Nauti perhelomasta modernissa hotellissa aivan rannan ääressä, useista altaista, ravintoloista ja aktiviteeteista. Kuten muissakin perhehotelleissamme, lapsille on tarjolla hauskaa puuhaa Pollyn & Minon lastenkerhossa ja uimakoulussa. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla All Inclusiven!