Alianthos Garden

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Luonnonkauniissa Plakiaksessa sijaitsevassa Alianthos Gardenissa on ihana tunnelma. Perheomisteisessa hotellissa on kaunis puutarha, jossa on helppo rentoutua. Allasalue sijaitsee aivan rannan lähellä. Kivenheiton päässä Alianthos Gardenista sijaitsee viihtyisä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita ja baareja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle. Kampanjahuone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti ja viehättävyys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 462 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alianthos Garden on perheomisteinen hotelli kauniissa Plakiaksessa Kreetalla. Allasalue on vehreä ja täällä on erillinen lastenallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ranta sijaitsee hotellin edustalla ja täällä voit nauttia virkistävästä pulahduksesta Välimeressä. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta. Rannalle kuljettaessa ylitettävä tie.

Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellin buffetravintolassa ja täällä on lisäksi baari, jossa nautiskella yksinkertaisia ruokia päivisin tai hyviä juomia iltaisin. Hotelli tarjoilee myös gluteenitonta, vegaanista, laktoositonta ja vegetaristisia annoksia pyynnöstä.

Lapsille on pieni viheralue leikkipaikalla. Ohjelmaa iltaisin.

Maksuton wifi koko alueella. Lyhyt kävelymatka Plakiaksen keskustaan, jossa on monipuolisesti ravintoloita ja baareja satamakadun varrella.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.30.

Hyvä tietää

  • Rannalle mentäessä ylitettävä vilkas katu.

Hotellit Plakias

Alegria Beach Resort

Tervetuloa Alegria Beach Resortiin, joka on Apollo Mondo Family -hotellimme Plakiaksessa Kreetan itärannikolla. Nauti perhelomasta modernissa hotellissa aivan rannan ääressä, useista altaista, ravintoloista ja aktiviteeteista. Kuten muissakin perhehotelleissamme, lapsille on tarjolla hauskaa puuhaa Pollyn & Minon lastenkerhossa ja uimakoulussa. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla All Inclusiven!

Alegria on the Hills - Family Premium

Tervetuloa Alegria on the Hills -Family Premium -hotelliin, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme, ja sopii erinomaisesti koko perheelle! Hotellista löydät tutut perhehotelliemme palvelut kuten Pollyn & Minon lastenkerhon, uimakoulun ja ryhmäliikuntavalikoiman, joiden lisäksi Alegria on the Hills - Family Premiumin vieraille on omat aurinkotuolit rannalla sekä mahdollisuus ruokailla omassa huoneistossaan.

Plakias Resort by Alegria

Hotelli Plakias Resort by Alegria sijaitsee Kreetan etelärannikolla, ja täällä majoitut hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa on tilaa koko perheelle. Hotellissa on viehättävä allasalue erillisellä lastenaltaalla, ja hotelli sijaitsee aivan meren rannalla. Plakiasin kylässä ja Plakias Resort by Alegria -hotellissa koet aidon kreikkalaisen tunnelman läheltä.