Deluxe-huone

Deluxe-huone, jossa on ranskalainen parveke ja merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-huone, suora merinäköala

Deluxe-huone, jonka parvekkeelta on suora merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 29-33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-plus-huone pulahdusaltaalla

Deluxe-huone, jossa on pulahdusallas parvekkeella ja näkymä hotellin atriumiin. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24-38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-unique-huone

Deluxe-unique-huone, jossa on pulahdusallas ja merinäköala parvekkeelta. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24-38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone ranskalaisella parvekkeella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.