Kaksio

Kaksioita, joissa on jaettu ulkotila merinäköalalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on liesi ja uuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pesukone. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Makuuhuone, jossa on parivuode, ja makuuhuone, jossa on kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on liesi ja uuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pesukone. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on jaettu ulkotila. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on liesi ja uuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pesukone. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.