HM Tropical

HM Tropical on moderni hotelli, joka sijaitsee kivenheiton päässä rannalta. Katolla on viihtyisä allasalue. Täällä majoitut tyylikkäissä huoneissa, joista on näköala merelle. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, jonka voit halutessasi korottaa puolihoitoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Superior -huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 29 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 758 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli HM Tropical sijaitsee aivan rannalla ja täällä on kaksi allasaluetta. Palmujen ympäröimällä allasalueella on allas lastenosiolla. Toinen altaista on katolla, josta on upeat maisemat kohti merta. Molemmilla altailla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja kattobaari.

Buffetravintola. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Paikallisliikennettä. Lähistöllä ravintoloita ja baareja. Hotelli sijaitsee lähellä lentokenttää, joten kuljetukset ovat nopeat ja lyhyet.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Hyvä tietää

Hotellin ja rannan välillä kulkee rantapromenadi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.