Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo on perheomisteinen huoneistohotelli lähellä Playa de Palman hienoa hiekkarantaa. Hotellin vehreässä puutarhassa on kaksi allasaluetta, joista toinen on suunnattu perheille ja toisella vallitsee rauhallinen tunnelma. Täällä majoitut raikkaissa huoneistoissa ja lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla lisämaksullisen aamiaisen tai puolihoidon.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior -kaksioita 2-4 hengelle, joista 2 lasta/3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Todella hyvä hotelli sijainniltaan. Lyhyt matka rannalle, rauhallinen ympäristö ja hyvät bussiyhteydet.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 189 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Houm Plaza Son Rigo koostuu kahdesta rakennuksesta, joista molemmissa on oma allasalue. Toisessa vallitsee rauhaisa tunnelma, toinen on suunnattu perheille ja täältä löytyy erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja molemmilla altailla. Allaspyyhkeet panttimaksua, lisämaksusta.

Buffetravintola ja snackbaari. Maksuton pieni kuntosali. Spa, jossa sisäallas, jacuzzi ja sauna lisämaksusta. Hierontaa lisämaksusta. Maksuton pöytätennis. Biljardi ja polkupyöränvuokraus lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellialueiden välissä noin 50 metriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen ja puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa