Las Arenas

Las Arenas on tyylikäs ja skandinaaviseen tyyliin sisustettu hotelli Can Pastillassa, muutaman kilometrin päässä Palmasta. Hotelli sopii sinulle, joka haluat majoittua lähellä rantaa, ravintoloita ja baareja, sekä lähellä Palman kaupungin ravintolavalikoimaa, yöelämää ja ostosmahdollisuuksia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1 hengelle/2 hengelle/2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 835 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 9,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Las Arenas sijaitsee aivan rannan lähettyvillä Can Pastillassa, joka on pieni kylä, jossa paikalliset ja matkailijat elävät yhdessä nauttien kylän pienistä ravintoloista ja baareista. Can Pastillasta voit pyöräillä hyviä teitä pitkin aina Palman kaupunkiin asti, johon noin noin 9 kilometrin matka. Pääset kaupunkiin ja jopa lentokentälle helposti myös bussilla.

Hotellilla on noutopöytäravintola, jossa voit syödä aamiaista ja illallista. Kahvila/baari sekä kattobaari, josta on saatavilla välipaloja.

Las Arenasissa on kaksi allasta, joista toisen ympärillä on aurinkotuoleja ja -varjoja ja toinen on infinity-allas hotellin katolla sijaitsevalla aurinkoterassilla, jossa on myös aurinkotuoleja ja -varjoja sekä bali-sänkyjä ja kauniit maisemat merelle ja satamaan. Maksuttomat allaspyyhkeet.

Kuntosali, höyrysauna ja sauna. Pyöräilyvarusteita lainattavissa. Iltaohjelmaa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Matkatavarahuone. Pesulapalvelu lisämaksusta. Bussipysäkki noin 100 metrin päässä hotellilta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hyvä tietää

  • Lentoliikenne voidaan kokea häiritsevänä.
  • Yöelämän äänet hotellin ympärillä voidaan kokea häiritsevänä kesäkuukausina.

Hotellit Playa de Palma

Nautic Hotel & Spa

Hotelli Nautic Hotel & Spa sijaitsee Can Pastillassa Mallorcalla. Hotellin kauniilla kattoterassilla on lounge-baari, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen. San Antonio de la Playasin pienvenesatama ja pitkä hiekkaranta sijaitsevat vain kävelymatkan päässä, ja Palmaan pääset noin puolessa tunnissa paikallisbussilla.