JS Palma Stay

  • Hotelli yli 16-vuotiaille
  • Lähellä rantaa
  • Maksuton wifi

Ota ansaittu tauko arjesta, ja lähde lomalle aikuisten kesken. Viihtyisä JS Palma Stay Ca'n Pastillassa on aikuiseen makuun suunniteltu hotelli. Allasalueella on uima-allas jacuzzi-osiolla, ja valkoiselle hiekkarannalle on vain parin minuutin kävelymatka.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,8 10:stä
Perustuu 33 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1256 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

JS Palma Stay sijaitsee lähellä rantaa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat lomailijat. Kolme allasta, kaksi makean veden allasta ja yksi lämmitetty olympiamittainen sisäuima-allas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Aivan altaan äärellä on allasbaari, josta voit tilata juoman vaikka suoraan altaaseen. Spa, jonka hoidot lisämaksusta. Spassa on kolme hierontahuonetta, allas, sauna sekä hamam. Maksuton kuntosali.

Buffetravintola. Ravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.  Maksuton wifi koko hotellissa. Internetnurkkaus lisämaksusta. Elävää musiikkia. Pesulapalvelu ja huonepalvelu lisämaksusta. Moderni pyöräilykeskus ja pyöränvuokrausta. Lentoliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa