JS Palma Stay

  • Hotelli yli 16-vuotiaille
  • Lähellä rantaa
  • Maksuton wifi

Ota ansaittu tauko arjesta, ja lähde lomalle aikuisten kesken. Viihtyisä JS Palma Stay Ca'n Pastillassa on aikuiseen makuun suunniteltu hotelli. Allasalueella on uima-allas jacuzzi-osiolla, ja valkoiselle hiekkarannalle on vain parin minuutin kävelymatka.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,6 10:stä
Perustuu 16 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1361 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

JS Palma Stay sijaitsee lähellä rantaa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat lomailijat. Kaksi allasta, joista toisessa jacuzzi-osio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Aivan altaan äärellä on allasbaari, josta voit tilata juoman vaikka suoraan altaaseen.

Buffetravintola. Ravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Spa, jossa allas, sauna, hamam ja hierontaa. Hoidot lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Lämmitetty sisäuima-allas. Pyöräilykeskus ja pyöränvuokrausta. Maksuton wifi koko hotellissa. Elävää musiikkia. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lentoliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Playa de Palma

HM Tropical

HM Tropical on moderni hotelli, joka sijaitsee kivenheiton päässä rannalta. Katolla on viihtyisä allasalue. Täällä majoitut tyylikkäissä huoneissa, joista on näköala merelle. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, jonka voit halutessasi korottaa puolihoitoon.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo on perheomisteinen huoneistohotelli lähellä Playa de Palman hienoa hiekkarantaa. Hotellin vehreässä puutarhassa on kaksi allasaluetta, joista toinen on suunnattu perheille ja toisella vallitsee rauhallinen tunnelma. Täällä majoitut raikkaissa huoneistoissa ja lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla lisämaksullisen aamiaisen tai puolihoidon.

HM Balanguera

HM Balanguera sijaitsee noin 10 minuutin päässä Palma de Mallorcan historiallisesta keskustasta. Hotellilla on helppo ottaa rennosti, ja lähistöllä on ranta ja monia aktiviteetteja.

HM Jaime III

HM Jaime III sijaitsee Palman sydämessä, kävelymatkan päässä pienvenesatamasta, jossa on mukava kävellä ja tutustua sitä ympäröiviin kauppoihin ja baareihin. Hotellilla on tyylikäs ja avantgarde-henkinen sisustus, ja jopa oma pieni spa.