Kokemuksia JS Palma Stay -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JS Palma Stay -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1285 arvostelua
Erinomainen
 
603
Erittäin hyvä
 
490
Hyvä
 
141
Ei kovin hyvä
 
35
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

31.3.2019

Kirjoittanut Jukka E Karkkila, Suomi

Mukava viikonloppu

Lähellä Palman lentokenttää sijaitseva hotelli (7 min taksilla, 15 euroa), rantaan matkaa kävellen 5 min. Siisti, vähän ehkä liian kliininen. Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökunta, joskin ravintolassa myöskin melko kielitaidottomia ukrainalaisia, jotka olivat palvelualttiitta. Kunnollinen kylpyhuone, itse huone ei ollut järin suuri, mutta kaikki kuten piti. Oma parveke oli mahdollisimman huonoon suuntaan, sinne paistoi aamuaurinko ennen klo 9. Kylpylää emme kokeilleet, ystävämme kyllä, se oli pieni pettymys. Saunassa oli 50 astetta, eikä kylpyläosasto ollut käypäsestä ulkoasustaan huolimatta mitenkään kummoinen.

 
8.3.2014

Kirjoittanut JustineP782 Waltham Abbey, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastinen hotelli

Ihana hotelli, todella nykyaikainen ja siisti. Allasalue on kaunis etenkin yöllä, kun se on valaistu eri värein. Valitsimme puolihoidon, ruoka oli yhtä parhaista, jota olen koskaan maistanut. Upea, monipuolinen valikoima, herkullistakin. Huoneet ovat todella siistit ja nykyaikaiset. Hieman pienenpuoleiset, mutta eivät niin pienet, että se olisi ollut meille ongelma. Koko henkilökunta oli ihanaa, todella ystävällistä. Vain allasalueella palvelu oli melko hidasta. Kun olimme istuutuneet, jouduimme joskus odottamaan 20 minuuttia, ennen kuin meitä palveltiin, vaikkei paikassa edes ollut kiireistä. Kun halusimme tilata toisen juoman, oli vaikea kiinnittää tarjoilijoiden huomio. Siellä oli kuitenkin yksi nuori allasbaaritarjoilija, joka oli fantastinen, en valitettavasti muista hänen nimeään. Hän oli todella tehokas ja nopea ja lisäksi hyvin ystävällinen. Hotellin sijainti on loistava. Mukavalla Can Pastillan alueella, ihana ranta vain 2 minuutin matkan päässä, ja muutamia upeita baareja, kauppoja ja ravintoloita. Oli hienoa olla niin lähellä lentokenttää, ero oli todella suuri. Ei pitkiä bussimatkoja, vaan vain 5 minuutin taksimatka. Lentokoneiden ääni toki kuuluu, mutta ne ovat ennemminkin kiehtovia katsella kuin riesa. Kaiken kaikkiaan ällistyttävä hotelli, en jaksa odottaa palaavani. Varmasti yksi suosikeistani. Kunhan allasbaarin palveluun kiinnitetään huomiota, niin paikka on täydellinen.

 
24.10.2021

Kirjoittanut FefyPereira

An Amazing holidays

Great hotel, loads of facilities, great location (I think 5-10 min from airport by car/taxi and same distance walking to the beach). Tbh I normally dont do reviews, not bads not good reviews, I am too lazy for that lol, but this hotel really deserves a good review. I went on my own and just 4 nights so I was a little bit hesitant because I didnt want to feel awkward so I looked for an hotel that has everything and they had it, from the staff that all of them were so friendly and helpful (I felt even spoiled), the location, the food ( buffets for breakfast and dinner with lots of variety and different themes of food very night for dinner), the facilities (2 jacuzzi, sauna, 3 pools) and the entertainment were excellent, I definitely will go again but with family and I will stay at least for a week

 
20.10.2021

Kirjoittanut michaelkL4570AG

Top quality short stay

Great views from the balcony. Excellent service. Great choice of food. Entertainment laid on that can be enjoyed inside or outside the main bar area. Our room was kept well and clean. I would recommend it even outside of the main summer season as it has an excellent spa area. Ideal for cyclists with a range of bikes for hire to suit all levels of expertise

 
19.10.2021

Kirjoittanut 475valeriek

Great hotel

Lovely hotel, great staff and facilities. Food good. Our room was spotless and spa area is also lovely. It’s a great location and we had sea view which was great. The entertainment was good and bar staff really friendly.