Kokemuksia JS Palma Stay -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JS Palma Stay -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1256 arvostelua
Erinomainen
 
585
Erittäin hyvä
 
485
Hyvä
 
139
Ei kovin hyvä
 
33
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

31.3.2019

Kirjoittanut Jukka E Karkkila, Suomi

Mukava viikonloppu

Lähellä Palman lentokenttää sijaitseva hotelli (7 min taksilla, 15 euroa), rantaan matkaa kävellen 5 min. Siisti, vähän ehkä liian kliininen. Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökunta, joskin ravintolassa myöskin melko kielitaidottomia ukrainalaisia, jotka olivat palvelualttiitta. Kunnollinen kylpyhuone, itse huone ei ollut järin suuri, mutta kaikki kuten piti. Oma parveke oli mahdollisimman huonoon suuntaan, sinne paistoi aamuaurinko ennen klo 9. Kylpylää emme kokeilleet, ystävämme kyllä, se oli pieni pettymys. Saunassa oli 50 astetta, eikä kylpyläosasto ollut käypäsestä ulkoasustaan huolimatta mitenkään kummoinen.

 
8.3.2014

Kirjoittanut JustineP782 Waltham Abbey, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastinen hotelli

Ihana hotelli, todella nykyaikainen ja siisti. Allasalue on kaunis etenkin yöllä, kun se on valaistu eri värein. Valitsimme puolihoidon, ruoka oli yhtä parhaista, jota olen koskaan maistanut. Upea, monipuolinen valikoima, herkullistakin. Huoneet ovat todella siistit ja nykyaikaiset. Hieman pienenpuoleiset, mutta eivät niin pienet, että se olisi ollut meille ongelma. Koko henkilökunta oli ihanaa, todella ystävällistä. Vain allasalueella palvelu oli melko hidasta. Kun olimme istuutuneet, jouduimme joskus odottamaan 20 minuuttia, ennen kuin meitä palveltiin, vaikkei paikassa edes ollut kiireistä. Kun halusimme tilata toisen juoman, oli vaikea kiinnittää tarjoilijoiden huomio. Siellä oli kuitenkin yksi nuori allasbaaritarjoilija, joka oli fantastinen, en valitettavasti muista hänen nimeään. Hän oli todella tehokas ja nopea ja lisäksi hyvin ystävällinen. Hotellin sijainti on loistava. Mukavalla Can Pastillan alueella, ihana ranta vain 2 minuutin matkan päässä, ja muutamia upeita baareja, kauppoja ja ravintoloita. Oli hienoa olla niin lähellä lentokenttää, ero oli todella suuri. Ei pitkiä bussimatkoja, vaan vain 5 minuutin taksimatka. Lentokoneiden ääni toki kuuluu, mutta ne ovat ennemminkin kiehtovia katsella kuin riesa. Kaiken kaikkiaan ällistyttävä hotelli, en jaksa odottaa palaavani. Varmasti yksi suosikeistani. Kunhan allasbaarin palveluun kiinnitetään huomiota, niin paikka on täydellinen.

 
14.9.2021

Kirjoittanut Webbins77 Bradford, Yhdistynyt kuningaskunta

Awesome Staff and Hotel

Had a great 10 days at Palma Stay. The staff were great, the bar staff were always very cheerful attentive and the cleaner on my floor was so happy to see you, great welcomes! Lots of varied options at the breakfast buffet, never left the table hungry. Pool is excellent, nice to swim up to the bar and cool off with a strawberry daiquiri! I used the gym most days which is well stocked and never got too busy to get a decent workout in. Location is great, not far from the front, no issues with noise, would happily go again! Would recommend this hotel very highly

 
12.9.2021

Kirjoittanut akalongster Stockton-on-Tees, Yhdistynyt kuningaskunta

First Post covid break.

Fabulous week spent at this lovely hotel. My wife has been a few times in the past on short breaks, but this was the first time for me and the longest break for her. Short taxi ride from airport (€15, 15mins). Excellent, efficient check-in meant we were able to go for dinner after leaving luggage in room, despite late evening arrival. Room clean & tidy. Not the largest rooms, but the fridge, good wardrobe space, plentiful toiletries and comfortable beds made up for this. Nice pool area with plenty of sunbeds, relaxer chairs and umbrellas. Extensive and varied food choices at breakfast and dinner (buffet style), quality of food good, and drink prices in restaurant cheaper than nearby bars. Snack bar adjacent to pool very good. Special shout out to Antonio J, who looked after us well and anticipated out needs (drinks arriving before ordering). Prices same as in restaurant - around €3.35 for large beer, €13 bottle of wine. All in all would highly recommend and will hopefully be back soon.

 
10.9.2021

Kirjoittanut catherineh364 Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Perfect Palma stay

We stayed at this hotel for 10 lovely days. Everything fulfilled our expectations and beyond. From the friendly greeting on arrival and all through our stay we were made very welcome by the wonderful cheerful staff. Apart from a couple of days out and about, we lounged by the pool and indulged in cocktails at the pool bar. And a true highlight one evening was the singer Veronica - an amazing voice and great entertainer. A truly relaxing break.