Kokemuksia JS Palma Stay -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JS Palma Stay -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1686 arvostelua
Erinomainen
 
852
Erittäin hyvä
 
592
Hyvä
 
169
Ei kovin hyvä
 
47
Huono
 
26

Viimeisimmät 5 arviota

21.3.2024

Kirjoittanut Tapio S

Hyvä löytö.

Viikon oleskelu hotellissa. Huoneet pienehköjä, samoin kylpyhuone. Pärjää kyllä mutta kaksi henkeä matkalaukkujen kanssa tekee tiukkaa. Hyvät sängyt ja tyynyt. Ilmanvaihto on: parvekkeen ovi auki tai ei mitään, huono juttu. Kylpyhuoneessa ei mitään ilmanvaihtoa. Viereisen kadun äänet satunnaisesti kuuluu, mutta ei mitenkään häiritsevästi.( Kadun puoleinen huone). Aamu pala monipuolinen ja runsas. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Hotellin yhteydessä toimii polkupyörä vuokraamo jossa laaja valikoima.

 
17.9.2023

Kirjoittanut Marko H

Hyvä loma, mukavassa hotellissa.

Hyvä hotelli. Lähellä lentokenttää ja uimarantaa. Mukava pitkä rantakatu, jota voi kävellä. Ravintoloita ja kahviloita lähellä rantaa. Hotelissa hyvä spa, tosin suomalainen sauna puutteellinen, kiuas puuttuu :) hyvät uima-altaat, varsinkin kuntoallas joka oli yli 25m. Hyvä ravintola ja ystävällinen henkilökunta. Iltaohjelmaa oli tarjolla. Miinuksena hotellihuoneen äänieritys ei parhaasta päästä, tosin riippuu muista hotellivieraista, kuinka meluisia ovat käytöksellään. Nyt oli ihan ok. Kyllä voisimme tulla tähän hotelliin uudelleen.

 
25.10.2022

Kirjoittanut helenarJ3852VP

Huippu hotelli

Hotelli oli siisti, hyvät sängyt ja henkilökunta oli hyvin asiansa osaavia ja auttavaisia. Kylpylä, kuntosali ja pyörävuokraamo olivat iso plussa, keho ja mieli lepäsi. Allasalue oli hyvä ja kattoterassilla poreamme hieno lisä. Ruoka oli hyvää.

 
31.3.2019

Kirjoittanut Jukka E Karkkila, Suomi

Mukava viikonloppu

Lähellä Palman lentokenttää sijaitseva hotelli (7 min taksilla, 15 euroa), rantaan matkaa kävellen 5 min. Siisti, vähän ehkä liian kliininen. Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökunta, joskin ravintolassa myöskin melko kielitaidottomia ukrainalaisia, jotka olivat palvelualttiitta. Kunnollinen kylpyhuone, itse huone ei ollut järin suuri, mutta kaikki kuten piti. Oma parveke oli mahdollisimman huonoon suuntaan, sinne paistoi aamuaurinko ennen klo 9. Kylpylää emme kokeilleet, ystävämme kyllä, se oli pieni pettymys. Saunassa oli 50 astetta, eikä kylpyläosasto ollut käypäsestä ulkoasustaan huolimatta mitenkään kummoinen.

 
8.3.2014

Kirjoittanut JustineP782 Waltham Abbey, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastinen hotelli

Ihana hotelli, todella nykyaikainen ja siisti. Allasalue on kaunis etenkin yöllä, kun se on valaistu eri värein. Valitsimme puolihoidon, ruoka oli yhtä parhaista, jota olen koskaan maistanut. Upea, monipuolinen valikoima, herkullistakin. Huoneet ovat todella siistit ja nykyaikaiset. Hieman pienenpuoleiset, mutta eivät niin pienet, että se olisi ollut meille ongelma. Koko henkilökunta oli ihanaa, todella ystävällistä. Vain allasalueella palvelu oli melko hidasta. Kun olimme istuutuneet, jouduimme joskus odottamaan 20 minuuttia, ennen kuin meitä palveltiin, vaikkei paikassa edes ollut kiireistä. Kun halusimme tilata toisen juoman, oli vaikea kiinnittää tarjoilijoiden huomio. Siellä oli kuitenkin yksi nuori allasbaaritarjoilija, joka oli fantastinen, en valitettavasti muista hänen nimeään. Hän oli todella tehokas ja nopea ja lisäksi hyvin ystävällinen. Hotellin sijainti on loistava. Mukavalla Can Pastillan alueella, ihana ranta vain 2 minuutin matkan päässä, ja muutamia upeita baareja, kauppoja ja ravintoloita. Oli hienoa olla niin lähellä lentokenttää, ero oli todella suuri. Ei pitkiä bussimatkoja, vaan vain 5 minuutin taksimatka. Lentokoneiden ääni toki kuuluu, mutta ne ovat ennemminkin kiehtovia katsella kuin riesa. Kaiken kaikkiaan ällistyttävä hotelli, en jaksa odottaa palaavani. Varmasti yksi suosikeistani. Kunhan allasbaarin palveluun kiinnitetään huomiota, niin paikka on täydellinen.